آیین رونمایی از یاراکارت اعتباری بانک کشاورزی با حضور معاون نظارتی بانک مرکزی،  مدیرعامل، مدیران بانک کشاورزی و همچنین رئیس روابط عمومی بانک مرکزی و تعدادی از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی روز سه شنبه ۳۰ خرداد در محل ساختمان مرکزی بانک کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، فرشاد حیدری معاون نظارتی بانک مرکزی در این مراسم اظهار امیدواری کرد بانک کشاورزی در ادامه فعالیت های خود  همچنان كه در زمینه تامین امنیت غذایی و پيشرفت و توسعه اقتصادی كشور موفق بوده است در ادامه كار علاوه بر خدمات گسترده اي كه تا كنون ارائه نموده است بستر استفاده از ابزار جديد كارت اعتباري را نيز  فراهم  نمايد.

وی افزود: درپی تصویب قانون بانکداری بدون ربا، تهيه ابزار هاي متناسب با نیازهاي اعتباري در دستورکار قرار گرفت . مدیریت صحیح مصارف و افزایش بهره وری برای کارکنان و مشتریان از جمله مزایای کارت های اعتباری است که علاوه بر خرید کالا، امكان خرید خدمات را نیز میسر می کند.

رفع مشکل تامین وثیقه و ضامن با یاراکارت اعتباری

حیدری اظهار داشت: یاراکارت اعتباری مشکلات تامین وثیقه و ضامن را نیز مرتفع می کند و تسهیلات به استناد یارانه اشخاص پرداخت می شود.


وی با تاکید بر این که رضایت مشتريان يكي از اصول مهم در موفقيت بانك هاست و بانک ها در راه رسیدن به این هدف پیشرفت مناسبی کرده اند تصریح کرد: کارت های اعتباری قابلیت جایگزینی با تسهیلات خرد سنتی را دارند و بسیاری از مشکلات به ویژه برای تامین سرمایه درگردش واحدهای خرد کشاورزی  را مرتفع خواهند کرد. حیدری افزود: در این روش، پرداخت تسهیلات به سریع ترین و ساده ترین شکل، میسر است و بانک ها به ویژه بانک کشاورزی بایستی ضمن توجه ویژه به تسهیلات خرد، نگاه هدفمندی نسبت به استفاده گسترده از  کارت های اعتباری در پرداخت  تسهيلات خرد داشته باشد . 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که در چهارسال اخیر بیش ترین مقابله با موسسه هاي غیرمجاز صورت گرفته، اظهار امیدواری کرد، امسال آخرین سال فعالیت واحدهای غیر مجاز در عرصه پول و بانک کشور باشد و ساماندهی این موسسات به بهترین شکل و با کمترین هزينه ملی انجام شود.

حیدری همچنین افزود براي ارتقاء سلامت و ثبات مالي بانك ها  استاندارد بال ۲ با دوره اجراي پنج ساله هفته جاري  به بانك ها ابلاغ شده است. در اين استاندارد كفايت سرمايه بانك ها از ٨ به ١٥/٥ افزايش خواهد يافت. 

وی در پایان سخنان خود با بیان این که موضوع ادغام بانک ها که در شبکه های مجازی مطرح می شود در دستورکار بانک مرکزی قرار ندارد افزود: البته امکان ادغام موسسات اعتباري متقاضي دريافت مجوز  وجود دارد، اما هدف از ادغام، ايجاد هم افزایی برای افزايش ثبات و سلامت مالي آن هاست، لذا اگر ادغامي هم صورت پذيرد براي حفظ و صيانت از حقوق سپرده گذاران خواهد بود.

حیدری از هموطنان  خواست تا حسب نیاز خود به بانك ها و موسسات اعتباري مراجعه و در خصوص بانك ها صرفا به اخبار رسمی بانک مرکزی توجه کنند.

نخستین بانک کشور در اجرای دستور بانک مرکزی

بر اساس این گزارش، در این آیین مرتضی شهیدزاده، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی ضمن تشکر از حضور فرشاد حیدری، معاون نظارتی بانک مرکزی و نمایندگان کشاورزان و تولیدکنندگان برتر در آیین رونمایی از یاراکارت، گفت: مفتخریم نخستین بانک در کشور هستیم که در اجرای دستور بانک مرکزی با هدف مدیریت نقدینگی و تسهیل خرید کالا و خدمات برای کشاورزان، یاراکارت اعتباری را رونمایی می کنیم و صد البته این مهم بدون حمایت بانک مرکزی میسر نبود.


وی با اشاره به این که بانک کشاورزی همواره با تکیه بر سیاست های راهبردی وزارت امور اقتصادی و دارایی و دستورالعمل های بانک مرکزی در اجرای بانکداری الکترونیک و core banking پیش قدم بوده است، تصریح کرد: بانک کشاورزی به ویژه در دولت تدبیر و امید همواره کوشیده است تا در شرایط خاص و بحرانی به لحاظ اعتباری و معنوی حامی نظام بانکی کشور باشد.

شهیدزاده با قدردانی از حمایت ها و اقدامات مثبت سیف، رئیس کل بانک مرکزی در تصویب افزایش سرمایه بانک کشاورزی افزود: وی در دولت یازدهم همواره مسائل بانکی را با درک مسایل اقتصادی کشور رهبری کرده و در شرایط دشوار،در رسانه های صوتی و تصویری همواره حامی فعالیت های نظام بانکی و کارکنان بانک بوده است.

این گزارش می افزاید، محمد رضا غفوری مدیرامور اعتباری و بانکداری شرکتی در توضیح ویژگی های این کارت اعتباری اظهار کرد: این طرح دراجرای سیاست بانک مرکزی مبنی بر استفاده از ظرفیت های مهم کارت اعتباری به جای روش های مرسوم و سنتی گذشته است و مدیریت اعتباری و تسهیلاتی توسط مشتریان را میسر خواهد کرد.

جزییات و شرایط فاز نخست اجرا

وی افزود: در فاز نخست اجرا، کشاورزانی که نزد بانک کشاورزی دارای حساب اعتباری هستند و یارانه خود را از طریق بانک کشاورزی دریافت می کنند، می توانند برای خرید کالاها و خدمات تا سقف ۵۰ میلیون ریال از این کارت استفاده کنند، تسهیلات دریافتی در قالب عقد مرابحه و پشتوانه این کارت، حساب های یارانه ای اشخاص است .

غفوری تصریح کرد: درصورت بازپرداخت تسهیلات تا قبل از پایان دوره تنفس، سودی به آن تعلق نخواهد گرفت و پس از آن تسهیلات با نرخ ۱۸ درصد و بازپرداخت ۳۶ ماهه محاسبه خواهد شد.
شایان ذکر است در این مراسم ضمن رونمایی از یارا کارت، این کارت به ۵ نفر از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی به نمایندگی از سایر واجدان شرایط اهدا شد.
کد خبر 2f4a0792f2704f7b8dd6d4dd765f631f

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =