کشاورزی> اقتصاد غذا -وزارت کشاورزی آمریکا پیش بینی کرد تولید دانه های روغنی در جهان در سال کشاورزی 2018-2017 با 0.7 درصد افزایش به 579.5 میلیون تن خواهد رسید که بخشی از این افزایش تولید ناشی از رشد چشمگیر تولید کلزا، بادام زمینی و هسته پالم است.
به گزارش پایگا خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، تولید کلزا با 0.8 درصد افزایش به 72.9 میلیون تن می رسد.افت تولید استرالیا و هند با رشد 1.6 میلیون تنی آن در کانادا جبران می گردد.تولید بادام زمینی به ویژه در سنگال روی خواهد داد.همچنین رشد تولید دانه های آفتابگردان اتحادیه اروپا با افت تولید در روسیه و آرژانتین خنثی می گردد.
در خصوص میوه پالم در اندونزی و تایلند افزایش تولید خواهد بود اما در مالزی تولید این محصول کاهش می یابد.صادرات دانه های روغنی جهان در سال کشاورزی 2018-2017 با نیم میلیون تن افزایش به 176.3 میلیون تن خواهد رسید.رشد صادرات سویای آرژانتین و برزیل و افزایش صادرات کانادا ، صادرات این محصول را در جهان افزایش می دهد.
به گزارش پایگا خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، تولید کلزا با 0.8 درصد افزایش به 72.9 میلیون تن می رسد.افت تولید استرالیا و هند با رشد 1.6 میلیون تنی آن در کانادا جبران می گردد.تولید بادام زمینی به ویژه در سنگال روی خواهد داد.همچنین رشد تولید دانه های آفتابگردان اتحادیه اروپا با افت تولید در روسیه و آرژانتین خنثی می گردد.
در خصوص میوه پالم در اندونزی و تایلند افزایش تولید خواهد بود اما در مالزی تولید این محصول کاهش می یابد.صادرات دانه های روغنی جهان در سال کشاورزی 2018-2017 با نیم میلیون تن افزایش به 176.3 میلیون تن خواهد رسید.رشد صادرات سویای آرژانتین و برزیل و افزایش صادرات کانادا ، صادرات این محصول را در جهان افزایش می دهد.
نظر شما