صنایع غذایی> اقتصاد غذا- بررسی پروتکل نمونه برداری از آب لیمو ترش طبیعی در آزمایشگاه اداره کل کنترل غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، به منظور بررسی پروتکل نمونه برداری از آب لیمو ترش طبیعی جلسه ای در محل آزمایشگاه اداره کل کنترل غذا و دارو با حضور کارشناسان تدوین سازمان استاندارد ملی ایران، کارشناسان آزمایشگاه سازمان غذا و دارو، اعضای انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران و موسسه تحقیقات مرکبات کشور برگزار گردید.
بنا بر این گزارش در این جلسه تهیه پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی جهت بازبینی (تجدید نظر استاندارد 117 ویژگیهای آب لیمو ترش) مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت ارزیابی از واحد های تولیدی تا قبل از مورخ 1394.5.30 نمونه برداری صورت گرفته و نتایج حاصل از نمونه برداری طی جلسه ای به اطلاع سازمان های نظارتی مربوطه اعلام شود.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، به منظور بررسی پروتکل نمونه برداری از آب لیمو ترش طبیعی جلسه ای در محل آزمایشگاه اداره کل کنترل غذا و دارو با حضور کارشناسان تدوین سازمان استاندارد ملی ایران، کارشناسان آزمایشگاه سازمان غذا و دارو، اعضای انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران و موسسه تحقیقات مرکبات کشور برگزار گردید.
بنا بر این گزارش در این جلسه تهیه پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی جهت بازبینی (تجدید نظر استاندارد 117 ویژگیهای آب لیمو ترش) مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت ارزیابی از واحد های تولیدی تا قبل از مورخ 1394.5.30 نمونه برداری صورت گرفته و نتایج حاصل از نمونه برداری طی جلسه ای به اطلاع سازمان های نظارتی مربوطه اعلام شود.
نظر شما