به گزارش خبرگزاری تسنیم قربانی معاون برنامه ریزی وزارت جهادکشاورزی اظهار داشت: بر اساس قانون، دو شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام، وظیفه تهیه و تدارک نهاده ها و کالاهای اساسی را دارند و ما در کنار این دو شرکت از ظرفیت بخش خصوصی واقعی نیز استفاده می کنیم.
وی ادامه داد : اینطور نیست که بخش خصوصی حذف شده باشد، اما تغییراتی در سیاست وزارت جهاد کشاورزی داده شده که خرید از واسطه ها و دلال ها ممنوع شده است و حتی خود وزارت جهاد کشاورزی هم به این دو شرکت بازرگانی و پشتیبانی امور دام تکلیف کرده است که از واسطه ها، دلال ها و یا مباشر خرید نداشته باشند.
وی تاکید کرد : شرکت بارزگانی و پشتیبانی قبلا از واسطه ها و دلالها خرید می کردند، اما هم اکنون موظفند خرید خود را به صورت مستقیم انجام دهند .
معاون برنامه ریزی وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد : بالاخره صادرکننده واقعی وجود دارد و ما نیز خریدار هستیم و شرکت های دولتی و بخش خصوصی می توانند وارد فرایند خرید و معامله مستقیم شوند تا نهاده های دامی و طیور و کالاهای اساسی ارزان تر وارد کشور شوند تا بحث ارزان سازی تولید غذا را در کشور داشته باشیم و مصرف کننده خیلی زیر فشار افزایش قیمت قرار نگیرد .
وی گفت : بخش خصوصی قطعا از این رویکرد وزارت جهاد کشاورزی استقبال خواهد کرد و اتفاقا هفته گذشته در دیدار و صحبتی که با یکی از شرکت های بخش خصوصی داشتم ، آنها نیز بر همین نکته تاکید داشتند.
قربانی تصریح کرد : قرار شده بخش خصوصی واقعی خریدهای مورد نیاز کشور را انجام دهند و هیچ مشکلی در ثبت شفارش بخش خصوصی واقعی وجود ندارد، اما خرید از شبکه دلال بین المللی و یا واسطه بین المللی که بخواهند هزینه بر غذای مردم ایران تحمیل کنند دیگر جزء سیاست های وزارت جهاد کشاورزی نیست .
نظر شما