به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، اداره آمار کانادا Statistics Canada امروز نرخ تورم در کانادا در ماه اپریل را اعلام کرد که به ۶/۸ درصد رسیده است.
چنین تورمی از ۳۱ سال پیش یعنی از سال ۱۹۹۱ تاکنون در کانادا بیسابقه بوده است.
افزایش قیمت محصولات کشاورزی، سوخت و مسکن از جمله مواردی است که بر افزایش نرخ تورم موثر بوده است.
برابر گزارش Statistics Canada روند افزایش قیمت مواد غذایی در کانادا از ۸/۷ درصد در ماه مارچ، در ماه اپریل به ۹/۷ درصد رسیده که چنین افزایشی در ۴۰ سال گذشته یعنی از سال ۱۹۸۱ تاکنون بیسابقه است.
نرخ تورم سبزیجات و گوشت تازه ۱۰ درصد، لبنیات و تخم مرغ ۸ درصد و کره ۱۵ درصد بوده است.
بیشترین نرخ افزایش قیمت مربوط به سوخت بوده که ۴۰ درصد گران شده و پس از آن متعلق به روغن نباتی است که ۲۹ درصد گرانتر شده است.
مواد غذایی> اقتصاد غذا - یاشار غریبی: نرخ تورم برای مواد غذایی در کانادا در ماه اپریل حدود ۱۰ درصد بوده که بالاترین میزان در ۴۰ سال گذشته است.
کد خبر 52667
نظر شما