اکبری دبیر انجمن قند ضمن بیان مطلب فوق گفت: اکثریت همکاران صنعت قند طبق دستور العملهای بهداشتی و استانداردی در حال تولید قند با کیفیت میباشند که ضمن معرفی این همکاران جهت تشویق به کیفی سازی بیش از پیش در صدد هستیم تعداد انگشت شماری که از این قافله عقب هستند را نیز به جریان اضافه نماییم.
وی افزود :در این راستا انجمن جهت کیفی سازی بیش از پیش محصولات وارد میدان شده و به زودی *برندهای درجه یک تا سه* را جهت بهره برداری مصرف کنندگان اطلاع رسانی خواهد نمود .باشد که بتوانیم قدمی مثبت در راستای کیفی سازی محصولات برداریم.
با توجه به حساسیت موضوع سلامت و بهداشت عمومی مصرف کنندگان قند در صدد هستیم تا بتوانیم برنامه جامعی در خصوص کیفیت محور شدن صنعت قند اجرا نماییم.
کد خبر 52941
نظر شما