گره‌گشایی از مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران رسالت دولت/ استقبال از تشکیل کارگروه مشترک وزارت اقتصاد با کارآفرینان

وزیر اقتصاد با استقبال از پیشنهادات کارآفرینان برای رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی، درباره برگزاری منظم جلسه با فعالان اقتصادی و کارآفرینان به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار قول مساعد داد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در این جلسه که مرتضی سلطانی رئیس هیات مدیره گروه صنعتی زر، یونس ژائله رئیس هیات مدیره گروه صنایع غذایی شیرین عسل و ابوالفضل پایداری مدیرعامل گروه صنعتی میهن به عنوان نمایندگان صنعت غذا حضور داشتند سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشستی با مجمع کارآفرینان ایران و در جمع فعالان اقتصادی و کارآفرینان اظهار کرد: جمع حاضر در جریان نوع پیشنهادات و سیاست‌گذاری‌هایی که وزارت اقتصاد در دوره جدید داشته است، هستند و ما تلاش کرده‌ایم ستاد اقتصادی دولت را در همین حوزه با خود هماهنگ و هم‌صدا کنیم.

وی اضافه کرد: کارآفرینان با تجربه و عملکرد خود نشان دادند که چقدر توان تولیدی و صادراتی دارند و دیگر نیازی نیست که از نو بیازماییم و تلاش کنیم.

خاندوزی افزود: تلاش کردیم از طریق برخی مشوق‌ها بار تحمیل‌شده از بیرون صنعت به کارآفرینان را کم کنیم که در این مورد توانستیم کاهش پنج‌درصدی مالیات و تمدید قانون تسهیل را انجام دهیم.

وی توضیح داد: مجموعه نظام بروکراسی کشور سنگلاخی را برای تولیدکنندگان فراهم می‌کند و یک دوی با مانع و بسیار سخت و خسته‌کننده و فرسایشی است که اگر بخواهید وارد عرصه بازارهای جهانی و صادراتی هم بشوید تشدید می‌شود و از یک اندازه‌ای هم بزرگ‌تر شوید ملاحظات و محدودیت‌های نظارتی و … بیشتر می‌شود و عرصه را تنگ‌تر می‌کند.

وی خطاب به کارآفرینان گفت: شما بزرگواران که در این صنعت مقدم و پیشرو هستید خودتان مسائل را شناسایی و راهکارها را جمع‌بندی کنید و بنده و معاونان وزارتخانه هم تمام ظرفیت خودمان را در مسیر سیاست‌گذاری و تصویب به کار می‌گیریم .

خاندوزی با تأکید بر ضرورت امیدواری و امیدآفرینی از سوی چهره‌های شناخته‌شده صنعت تأکید کرد: فعالان اقتصادی خوش‌نام و معتبر می‌توانند امید دهنده باشند و به جای توصیه به نرفتن در این مسیر، پیشنهاد دهنده ورود به این مسیر باشند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: چهره‌های خوش‌نام و معتبر و کسانی که کارنامه عملکردشان روشن است و خواسته غیرقانونی هم ندارند باید بتوانند بر مشکلات و موانع پیش رو غلبه کنند، اما برای این‌که بتوانند قد بکشند و بازارهای بیشتری را به‌ویژه در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی به دست گیرندد، حتما نیازمند حمایت حاکمیت و دولت‌ها هستند.

وی تأکید کرد: اگر برعکس بخواهیم تضعیف چنین افرادی را در پیش بگیریم، ثمره و نتیجه آن بازی مشخص است و نیازمند تحلیل هم نیست.

وزیر اقتصاد استفاده از ظرفیت کارگروه پیشنهادی را برای رفع موانع و تسهیل مسیر برای کارآفرینان و صنعت گران ضروری دانست.

خاندوزی با استقبال از پیشنهادات کارآفرینان برای رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی، درباره برگزاری منظم جلسه با فعالان اقتصادی و کارآفرینان به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار قول مساعد داد.

وی گفت: گره باز کردن برای چهره‌های فعال و خوش‌سابقه حوزه صنعت و تولید و صادرات کشور جزء مواردی است که کاملاً در راستای رسالت‌های ماست و مفتخریم که به این افراد کمک کنیم تا هم برای خودشان منفعتی داشته و هم برای اقتصاد کشور ارزآوری منفعت داشته باشند.

وزیر اقتصاد همچنین گفت: در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی حل برخی از مسائل را در حوزه داخلی در دستور کار قرار می‌دهیم اما واقعیت این است که در جاهایی که نیازمند قاعده گذاری ها یا تغییر قوانین و قواعد مصوبات هیئت دولت هستیم، ظرفیت دبیرخانه اتاق آنچنان که باید  فعال نیست که آن هم می‌تواند تکمیل شود.

وزیر اقتصاد همچنین در ادامه جلسه با اشاره به لزوم تشکیل کارگروه مشترک کارآفرینان با وزارت اقتصاد توضیح داد: سوال مختص کارگروه این است که چه قاعده و قانونی دولت و مجلس در کشور حاکم کنند تا شما تولیدکنندگان و صادرکنندگان راحت‌تر بتوانید صادر کنید، بزرگ‌تر و قوی‌تر شوید و بتوانید در دنیا رقابت کنید.

خاندوزی بیان کرد: وظیفه ما در کارگروه این است که مصادیق مشخص و موردی را پیش ببریم، تا آرام‌آرام این درختی که ثمر می‌دهد با امید بیشتری به ثمر برسد، چه‌بسا کار بلندمدتی ازاین‌جهت در پیش داشته باشیم.

گفتنی است در این جلسه مرتضی سلطانی رئیس هیات مدیره گروه صنعتی زر، بونس ژائله رئیس هیات مدیره گروه صنایع غذایی شیرین عسل و  ابوالفضل پایداری مدیرعامل گروه صنعتی میهن به نمایندگی از صنعت غذا حضور داشتند.

کد خبر 53164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =