بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، در آذر ۱۴۰۱ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۱.۹ درصد و رشته آش با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم ماکارونی با ۰.۲- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام گوشت گوسفند با ۷.۱ درصد، کنسرو تن ماهی با ۳.۲ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۲.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم مرغ ماشینی با ۱۱.۸- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۴.۶ درصد و تخم مرغ ماشینی با ۳.۷ درصد بود و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ماست پاستوریزه با ۰.۵- درصد بوده است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۱۶.۵ درصد و هلو با ۱۱.۰ درصد است. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ۱۳.۹- درصد و لیمو ترش با ۰.۳- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با ۲۵.۴ درصد و کدو سبز با ۶.۴ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ۴.۴- درصد و هویج با ۲.۷- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای خارجی بستهای و نوشابه گازدار با ۱.۶ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با ۰.۷- درصد و قند با ۰.۵- درصد است.
آمار و ارقام تکمیلی را از اینجا دریافت کنید./مهر
نظر شما