نهمین همایش ملی مدیریت جهادی کشور با محوریت حمایت دستگاه قضا از تولیدکنندگان توسط انجمن مدیریت جهادی کشور برگزار شد.
رئیس قوه قضاییه در این همایش گفت: در صددیم سال ۱۴۰۲ از تمام ظرفیتهای این قوه برای حمایت از فعالان اقتصادی و تولیدی بهره بگیریم و اجازه ندهیم قراردادهای منعقدشده میان آنها با مجموعههای حکومتی و دولتی ، یکجانبه یا به تعبیر برخی ، ترکمنچای باشد. حجت الاسلام و المسلمین اژه ای تصریح کرد : اقتصاد ، مساله اول کشور است اما آیا به میزان اهمیت این مقوله برای آن ، ارزش قائل هستیم؟
رئیس عدلیه بیان داشت : امروز اقتصاد ما در مسائل داخلی ، سیاست خارجی و فرهنگی و خنثیکردن نقشهها و توطئههای دشمنان ، تأثیر دارد.
رئیس هیات مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور نیز با اشاره به لزوم حمایتها از بخش خصوصی گفت : نباید شرایط به نحوی باشد که بخش خصوصی ، دولت را رقیب خود در عرصه تولید و اقتصاد بداند.
سردار سپهر ادامه داد : باید از فعالان اقتصادی در برابر دیوانسالاریها و سنگاندازیهای پولی و بانکی حمایت بیشتری شود.
در ادامه این همایش ، بنیانگذار گروه صنعتی پژوهشی " زر " نیز گفت : تولیدکنندگان سربازان اثبات شده نظام و رهبری هستند.
مرتضی سلطانی خاطرنشان کرد: ما اهالی تولید اگر ذره ای از معرفت شهدای عزیز مانند شهید همتها و حججیها در وجودمان باشد ، صحبت از ناامیدی نمیکنیم .
او ادامه داد : ایران ، بهشت فرصتهاست و تمام دنیا به این نکته اذعان دارد .
بنیانگذار هلدینگ " زر " تصریح کرد: تا جان در بدن داریم و نفس میکشیم به توسعه کشور میاندیشیم و در این مسیر گام برمیداریم.
مرتضی سلطانی در پایان از حجت الاسلام و المسلمین محسنیاژهای رییس قوه قضاییه درخواست کرد تا برای پیشروانی که انگیزه ، سرمایه و توانمندی دارند ، با کمک کارشناسان و متخصصان اقتصادی ، هیاتهای نظارتی طبقهبندیشده را جایگزین نظارت موازی کنند.
او در پایان گفت : این نوع نظارت در آینده نزدیک ، نتیجه خواهد داد.
در پایان نهمین همایش ملی مدیریت جهادی کشور ، مدیران برگزیده جهادی کشور در سال ۱۴۰۱ معرفی و از آنها و نیز چند تن از خانواده معزز شهدا تقدیر شد.
نظر شما