به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، این انجمن با هدف ایجاد وفاق و وحدت نظر و عمل میان نقشآفرینان عرصه تولید، تجارت و بازار برنج و همچنین رفع تعارض منافع میان تولید و واردات ایجاد شده است و تمامی فعالیتهای مرتبط در این صنعت اعم از تولید، تجارت، فرآوری، بستهبندی و توزیع را پوشش میدهد.
حوزه فعالیت اعضای انجمن، شامل تولیدکنندگان اعم از شالیکاران و کارخانههای شالیکوبی صنعتی و واحدهای فرآوری و بستهبندی و تجار و بازرگانان اعم از واردکنندگان و صادرکنندگان و در بخش توزیع و بازار شرکتهای پخش سراسری و فروشگاههای زنجیرهای است.
سرمایهگذاری برای تولید صنعتی تا رسیدن به مرحله خودکفایی و صادرات، بهرهگیری از دانش روز دنیا، نقش آفرینی در تنظیم بازار با بهرهگیری از شبکههای پخش سراسری و فروشگاههای زنجیرهای، ایجاد آزمایشگاههای تخصصی برنج، هویت بخشی و برندسازی برای برنج ایرانی و طراحی و راهاندازی سامانه هوشمند رصد، پایش و تحلیل "تولید، واردات، بازار و قیمت برنج در کشور" از اهداف و برنامههای انجمن است.
انجمن تولیدکنندگان و تأمینکنندگان برنج ایران به عنوان نخستین تشکل فراگیر در صنعت برنج کشور، فعالیت خود را آغاز کرد.
کد خبر 53858
نظر شما