نمایش محصولات متنوع  "زر" در نمایشگاه طراحان و سازندگان کیک های تجسمی ایران

اقتصاد غذا - محصولات و مواد اولیه تولید شیرینی و کیک گروه صنعتی پژوهشی"زر" در برج میلاد به نمایش درآمد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، پنجمین دوره نمایشگاه و مسابقات طراحان و سازندگان کیک های تجسمی ایران با مدیریت اتحادیه قنادان تهران از امروز آغاز شد و تا پنجم خرداد ادامه دارد.
گروه صنعتی پژوهشی زر با شرکتهای زیرمجموعه از جمله فرهیختگان زرنام و شرکت شیرینی و شکلات زرکام در این نمایشگاه حضور دارد تا جدیدترین محصولات و مواد اولیه ویژه صنف و صنعت قنادی شامل انواع شیرین کننده ها، نشاسته ها، مالتودکسترین، شربت اینورت، روغن، شکلاتها و سس های شکلات را به علاقه مندان معرفی کند.
از برنامه های گروه "زر"، آموزش کیک کاراملی تر و موس نارگیلی با حضور خانم مریم بخشی و آقای آرش قاسمی از استادان مطرح کشور است که در روز پنج شنبه چهارم خرداد از ساعت ۱۵ تا ۱۶/۳۰ در سالن B غرفه گروه صنعتی پژوهشی "زر"، برگزار می شود.
مسابقات طراحان و سازندگان کیک های تجسمی به منظور شناسایی استعدادها و معرفی هنرمندان حوزه قنادی به صورت گسترده و متفاوت تر از دوره قبل برگزار می شود.
این مسابقات در بخشهای ساخت کیک های مجسمه ای، کیک های مجلسی، پخت کوکی، کیک های تزئین شده با خامه و ساخت آثار حجمی و مجسمه های شکلاتی برگزار می شود و بخش شکلات نیز به مسابقات امسال اضافه شده است.
همچنین در کنار رقابت و نمایش آثار هنرمندان، نمایشگاه کالاهای مواد اولیه قنادی و کیک سازی نیز برگزار می شود و آخرین دستاوردها در بخش ماشین آلات و مواد اولیه به نمایش گذاشته خواهد شد.
بازدید از این نمایشگاه رایگان و ساعت کار آن از ۹ تا ۱۸ است.

کد خبر 53976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =