به گزارش پایگاه خبری اقتصدغذا «،ود پرس»، سید محمود حسینی پور در حاشیه جلسه تامین برنج ایران با عنوان اینکه، تفاهم نامه خرید برنجهای دپو شده سال گذشته میان استانداری مازندران و انجمن تولید و تامین کنندگان برنج ایران امضا شد،خاطرنشان کرد: تفاهم نامه خرید برنجهای دپو شده سال گذشته میان استانداری مازندران و انجمن تولید و تامین کنندگان برنج ایران با هدف خرید همه برنجهای مانده از فصل شالی گذشته با قیمت متعادل امضا شد.
حسینی پور افزود: وظیفه دولت حمایت و همیاری است که در کنار اقدامات بخش خصوصی موجب بسامان شدن تولید و فروش برنج میشود.
او با تاکید بر اینکه از این پس اجازه نخواهیم داد واسطه گرها از تولید برنج منفعتی کسب کنند، افزود: بزودی؛ قیمت خرید برنجهای دپو شده در کارگروهی متشکل ازنمایندگان بخشهای خصوصی اتحادیههای کشاورزان و جهاد کشاورزی مشخص و اعلام میشود.
وی بروز رسانی تولیدات محصولات کشاورزی استان را الزامی دانست، گفت: برای به روز رسانی تولید محصولات تا بازار مصرف باید برنامه داشته باشیم، چراکه برای رقابت باید تولید برنج بروز رسانی شود.
حسینیپور با بیان اینکه به هیچ عنوان نگاه سنتی پاسخگوی نیازها نیست، افزود: بازار امروز هوشمند است کسی موفق است که خودش را به روز رسانی کرده و نقش ممتازی را در فرایندها ایجاد کند.
این مسئول اظهار کرد: باید بخش خصوصی ورود پیدا کند، دولت میتواند در اخذ تسهیلات تسهیلگری کند؛ اگر زنجیرههای ارزش راهبردی را در حوزه برنج ایجاد کنیم کشاورز ما انگیزه پیدا میکند اما ما هنوز به سبک سنتی تولید میکنیم و هیچ تحولی صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه تحول حداکثری در برنج مازندران باید کلید بخورد، تاکید کرد: تمام برنجها باید خروجی آن از پایانههای مازندران باشد و کسی هم حق ندارد تا اعتبار برنج مازندران را زیر سوال ببرد.
حسینیپور افزود: کمک به رویکرد بهرهگیری از تشکلها در مدیرت بازار با پایلوت قرار دادن انجمن برنج از برنامههای پیش رو محسوب میشود.
محمد مختاریانی ، رییس انجمن تولید و تامین کنندگان برنج ایران هم در این نشست با اشاره به اینکه این انجمن محدودیتی برای خرید برنج از شالیکاران مازندرانی ندارد، گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار فروشگاه زنجیرهای در سراسر کشور برای خرید و توزیع این محصول اعلام آمادگی کردند.
نظر شما