به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس» و به نقل از روابط عمومی گروه زر، در این بازدید که با هدف آشنایی با توانمندیها و افزایش تعامل پیشرانهای اقتصادیِ عضو مجمع کارآفرینان ایران صورت گرفت مهدی فضلی مدیرعامل و رییس هیات مدیره گروه گلرنگ، محمد رضا دیانی مالک و بنیانگذار گروه انتخاب، ابوالفضل پایداری مدیرعامل گروه تولیدی میهن، مهرزاد فردوس مدیرعامل گروه صنعتی ماموت و حمیدرضا غزنوی دبیر کل مجمع کارآفرینان ایران حضور داشتند، مرتضی سلطانی، بنیانگذار و رییس هیات مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر، ضمن معرفی دستاوردهای زر، درباره طرحهای توسعهای این گروه اظهار داشت: گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام در روزهای سخت تحریمهای وضعشده از سوی استکبار دنیا برضد سرزمینمان، در نزدیکی پایتخت به عنوان طرحی با زمینههای توسعهای متنوع کلید خورد.
سلطانی گفت: مقدمات احداث پالایشگاه غلات زر با ورودی غلات، سال ۸۹ در دستور کارگروه صنعتی و پژوهشی زر قرار گرفت و آذرماه ۹۴ فاز اول نخستین پالایشگاه غلات کشور با حضور معاون اول رئیسجمهور به بهرهبرداری رسید.
رییس هیات مدیره گروه زر افزود: پروژه پالایشگاه غلات زر که با حجم سرمایهگذاری بسیار عظیم و به عنوان یک پروژه بزرگ ملی محسوب میشود. هم اکنون جز افتخارات ملی در عرصه بین الملل نیز مطرح شده و عرض اندام می کند.
وی با اشاره به اینکه گروه صنعتی و پژوهشی زر با ظرفیتهای دانشبنیان خود به دستاوردهای روز دنیا در حوزه آرد، ماکارونی، فروکتوز و گلوکز دستیافته است، اضافه کرد: مجموعه تولید شیرینی و شکلات زرکام پس از سالها تحقیق و تکوین پروژه های بنچ مارکینگ به بالاترین سطح از کیفیت با فرمولاسیون های ویژه شروع قدرتمندی را به همراه داشته است.
بنیانگذار گروه زر با بیان اینکه هم اکنون مجتمع تحقیقاتی و آزمایشگاهی زرکام در فضایی به مساحت ۴۲۰۰ متر مربع با کامل ترین و به روزترین تجهیزات آزمایشگاهی در بخش های فیزیک وشیمیایی – میکروبی و کنترل کیفیت هم اکنون در مرحله اخذ گواهی آزمایشگاه همکار ایزو ۱۷۰۲۵ از مرکز ملی تائید صلاحیت ایران می باشد.
سلطانی با بیان اینکه فضای اختصاص داده شده به فرایند تولید شکلات به دلیل معماری و طراحی اختصاصی در حوزه مدیریت ریسک و کیفیت از بالاترین استانداردهای روز دنیا بهره می برد افزود: تولید شکلات در فضایی کاملا ایزوله از مواد اولیه و محصول نهایی با بالاترین سطح از نظارت و بازرسی های کیفی در حال کنترل می باشد.
رییس هیات مدیره گروه صنعتی زرهمچنین به مقولههایی نظیر چگونگی فرآوری و بستهبندی در این مجموعه اشاره کرد و افزود: محصولات تولیدی ایران طی چند دهه گذشته عموماً به یک شکل خاصی تولید و عرضه میشده و تنها ازنظر طعم متفاوت بود اما محصولات زرکام علاوه بر طعم از ویژگی های بصری و برندینگ هم مثال زدنی است.
سلطانی با اشاره به اینکه برای تحقق خاص بودن محصولات زرکام و ایجاد تفاوت در فرآیند تولید محصولات، تجهیزات بستهبندی به روز و پیشرفته ای وارد کشور کردیم گفت : با استفاده از مواد اولیه مرغوب و استقرار خطوط تولید پیوسته از ابتدا تا انتهای فرایند تولید در راستای تحقق این آرمان برنامهریزی شده است.
بنیانگذار گروه زر و عضو هیات مدیره مجمع کارآفرینان ایران اضافه کرد: گروه زر همواره به دنبال ایجاد زنجیرههای ارزش و تأمین بوده و زرکام نیز در راستای تأمین مواد اولیه اصلی از همین زنجیرهها بهره برده است.
سلطانی در ادامه بازدید مدیران ارشد پیشرانهای تولید و اعضای مجمع کارآفرینان ایران از گروه صنعتی و پژوهشی زر با تأکید بر اینکه گردش مالی صنعت شیرینی و شکلات دنیا گواه وجود ظرفیتهای بالای فعالیت در این بخش است افزود : در مجموعه زرکام انواع ویفرها (خاص و کلاسیک)، کیک، بیسکوئیت، کراکرها، تافی و انواع شکلات تولید میشود.
اعضای هیات مدیره، دبیر کل و برخی از اعضای مجمع کارآفرینان ایران از زیرمجموعههای گروه صنعتی و پژوهشی زر بازدید کردند.
کد خبر 54404
نظر شما