به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، مهندس مهدی علیمردانی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی ۲۰۲ در برنامه اکو ایران به چالشها، فرصت ها و تهدیدهای صنعت فرآورده های گوشتی پرداخته است.
صنعت مواد غذایی در ایران در سالهای اخیر با چالش ها و نوسانات بسیاری روبرو بوده است و تکانه قیمتی در سایر بازارها الگوی تولید در این بخش را نیز تغییر داده است. برای نمونه با افزایش قیمت گوشت قرمز، انواع مختلف فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس نیز با افزایش قیمت مواجه شده اند، و محصولاتی که درصد گوشت بالاتری دارند، در دسته لوکس قرار می گیرند.
کد خبر 54701
نظر شما