۰ نفر
۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷

صنعت مواد غذایی در ایران در سالهای اخیر با چالش ها و نوسانات بسیاری روبرو بوده است و تکانه قیمتی در سایر بازارها الگوی تولید در این بخش را نیز تغییر داده است. برای نمونه با افزایش قیمت گوشت قرمز، انواع مختلف فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس نیز با افزایش قیمت مواجه شده اند، و محصولاتی که درصد گوشت بالاتری دارند، در دسته لوکس قرار می گیرند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، مهندس مهدی علیمردانی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی ۲۰۲ در برنامه اکو ایران به  چالش‌ها، فرصت ها و تهدیدهای صنعت فرآورده های گوشتی پرداخته است.

کد خبر 54701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =