به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، شرکت تک ماکارون پس از دوسال مطالعه و بررسی و آماده سازی تجهیزات و آموزش پرسنل، سرانجام در سال ۱۳۹۸ (۲۰۱۹) موفق به دریافت تائیدیه تولید محصولات ارگانیک از شرکت BIO INSPECT سوئیس یا بازرسی بیوسان گواه شد و دو محصول اسپاگتی و پنه ریگاته ارگانیک را برای اولین بار با بسته بندی جدید و جذاب تولید و عرضه نکرد
بنا بر این گزارش شرکت تک ماکارون سپس در سال ۲۰۲۰ دومحصول جدید ماکارونی سبوس دار تولید شده با آرد کامل ارگانیک را به سبد کالای خود اضافه کرد. این محصول علاوه براینکه ارگانیک می باشد از آرد کامل سبوس نیز تشکیل شده است. از خواص فوق العاده سبوس می توان به فیبر بالای آن، کاهش خطر بروز بیماری های قلبی-عروقی، کم خونی، دیابت و سرطان، کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول مفید در خون و بهبود عملکرد دستگاه گوارش اشاره کرد.
گفتنی است این محصولات ارگانیک علاوه بر تامین بازارهای داخلی درکنار سایر تولیدات به بیش از ۴۰ کشور دنیا صادر می شود.
لازم به ذکر است که ماکارونی ارگانیک محصولی کاملا طبیعی است که علاوه بر ارزش های تغذیه ای بالا، فاقد هرگونه افزودنی و مواد شیمیایی است و صرفا از آب چاه تصفیه شده و آرد گندم ارگانیک تهیه می شود. توسعه کشت گندم ارگانیک، کاهش مصرف سموم و کودهای کشاورزی و کمک به سلامت محیط زیست و انسان از افتخارات و دستاوردهای شرکت تک ماکارون به شمار می رود.
شرکت تک ماکارون به عنوان اولین تولید کننده ماکارونی ارگانیک با رونمایی از کامل ترین سبد محصولات فراسودمند، غنی شده و ارگانیک در صنعت غذا، توجه مصرف کنندگان بازدید کنندگان از نمایشگاه اگروفود ۱۴۰۳ را به خود جلب کرد.
کد خبر 54977
نظر شما