گروه اقتصادی خبرگزاری فارس، «احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در غذای پخته شده وجود دارد که باعث مسمومیت میشود»سازمان ملی استاندارد اعلام کرد.مرداد ماه امسال، مرگ مشکوک ۲ برادر ۱۶ماهه و ۸ساله در یکی از بیمارستانهای تهران گزارش شد و تیم تحقیق پی بردند خانواده این ۲ برادر پس از خوردن "ماکارونی" خانگی حالشان بد شده و این دو جان باختهاند.مهرماه ۱۴۰۳، اعضای یک خانواده اهوازی پس از خوردن ماکارونی خانگی، دچار مسمومیت شدید شدند.فرزند آنها آرنیکا پس از ۴۸ ساعت جان خودر را از دست داد و در گواهی بیمارستان علت مرگ مسمومیت غذایی ذکر شد، پدر خانواده گفته بود که« دخترم پس از خوردن ماکارونی هیچ مواد غذایی دیگری مصرف نکرده بود».
در اطلاعیه سازمان استاندارد تاکید شده است که حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید و غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.همچنین از مصرف غذا و فراوردههای غذایی غیر استاندارد بدون کد ده رقمی و یا فله خودداری شود.اداره کل نظارت بر استاندارد صنایع غذایی از زیرمجموعههای سازمان ملی استاندارد است.
نظر شما