اظهارات توهین آمیز نماینده بابلسر نسبت به سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت در خصوص برنج های وارداتی

در حالی که برنج های وارداتی با نظارت کامل دو مرجع رسمی نظارتی یعنی سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو وارد کشور می شوند اما نماینده بابلسر در مجلس طی سخنانی مدعی شد که برنج‌های وارداتی آلوده به آرسنیک و بیماری‌های انسان و دام هستند!

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا "فودپرس"، اصغر باقرزاده در نشست علنی یک‌شنبه، ۱۸ آذرماه مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به جزء ۱۲ و ۱۳ اصل ۳ قانون اساسی گفت: ما در اینجا پیرامون اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در جهت اجرای طرح‌های عمرانی آب و آبیاری، همچنین برنامه هفتم توسعه در خصوص امنیت غذایی صحبت می‌کنیم.

نماینده مردم بابلسر و فریدون کنار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت برنج‌کاران استان‌های شمالی ادامه داد: هم اکنون چند هزار تن برنج در شالی کاری‌ها وجود دارد، ضمن اینکه لازم است در خصوص واردات برنج به موضوع امنیت غذایی توجه کنیم چرا که بنابر اعلام آمار رسمی توسط مسئولان مربوطه برنج‌های وارداتی ۱۱.۵ درصد به آرسنیک و ۴.۵ درصد به دلیل جوندگان و بیماری‌های انسان و دام آلوده هستند، یعنی ما برنج آلوده وارد می‌کنیم و از سوی دیگر ارزی که برای کالای اساسی کم داریم یا به دارو نمی‌دهیم به این بخش تخصیص داده می‌شود. بنابراین هم کشاورزی را نابود می‌کنیم و هم به امنیت غذایی لطمه می‌زنیم.

این اظهارات عجیب از تریبون مجلس شورای اسلامی  در حالی به گوش می رسد که همگان می دانند که کالای وارداتی مانند برنج با نظارت دقیق و نمونه برداری مجزا توسط سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو انجام می شود و بیان این مطالب با این لحن عملا توهین به این سازمان های نظارتی در خصوص عدم اجرای وظایف است که جا دارد خود این  سازمان ها به عنوان نهاد متولی بهداشت و سلامت مواد غذایی، به اینگونه اظهارات واکنش متناسبی داشته باشند.

از منظر دیگر نیز باید گفت بیان که اینگونه مطالب در خصوص سلامت برنج وارداتی یا ادعای واردات بی رویه در این بخش بزون ارایه هیچگونه سند و مدرکی، تنها از زبان چند نماینده شمال کشور به گوش می رسد و در کنار آن نیز اغلب مباحثی نظیر قیمت برنج و یا انبار شدن برنج داخلی شنیده می شود که به نظر می رسد به دلیل بخشی نگری این نمایندگان و احتمالا ارایه اطلاعات نادرست از سوی برخی افراد به آنان، این سخنان هر ازچندگاهی از جایگاه نمایندگی مجلس بیان می شود.

جا دارد نمایندگان مجلس با درک شرایط کشور و نگاه جامع به واقعیت های بازار به جای منفعت طلبی و نگاه منطقه ای و بخشی نگری، با نگاهی ملی به موضوعات بپردازند تا ضمن حفظ حقوق کشاورزان زحمتکش، آسیبی به سفره مردم وارد نشود و سفره اقشار آسیب پذیر کوچکتر از قبل نشود.

بیان اینگونه مسایل در خصوص کیفیت مواد غذایی، نوعی ایجاد شبهه در راستای برهم زدن نظم عمومی و تخریب فعالیت های اقتصادی و تشویق اذهان عمومی است که جا دارد متولیان به طور متناسب با آن برخورد کنند تا شاهد اینگونه اظهارات آنهم در جایگاه نمایندگی مجلس و از تریبون مجلس شورای اسلامی نباشیم.

کد خبر 55542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =