صنایع غذایی> اقتصاد غذا - به گزارش روابط عمومی صنایع شیر ایران به نقل از پگاه فارس؛ با حضور مدیرعامل صنایع شیر ایران، معاون وزیر جهادکشاورزی، هیئت مدیره شرکت صنایع شیر ایران، مدیر جهاد کشاورزی استان و جمعی از مدیران، برای اولین بار خط تولید پنیر باف 520 گرمی ( پنیر سفید ایرانی) در جنوب کشور افتتاح شد.

 بنا به این گزارش، خط تولید پنیر باف 520 گرمی با هزینه ای بالغ 36 میلیارد ریال و ظرفیت تولید 6هزار پاکت در ساعت برای پاسخ به خواست مشتریان و طالب بودن آنها برای استفاده از این پنیر افتتاح گردید. این نیاز مشتریان به دنبال تولید موفق پنیر باف 210 گرمی به بهره برداری رسید.

گفتنی است پنیر باف پنیر پاکتی از انواع پنیر تازه است که در ساخت آن فرایند رسیدن پنیر در تانک ذخیره شیر تغلیظ شده طی می شود و سپس توسط دستگاه های تمام اتوماتیک و اسپتیک، بسته بندی در پاکت های چند لایه صورت می گیرد. این نوع پنیر فاقد آب اندازی، دارای بافتی نرم ، عطر و طعم ملایم و مالش پذیری است. اسپتیک ( عاری از میکروب )بودن پاکت این پنیر و بسته بندی تمام اتوماتیک آن، ماندگاری این محصول را تا 4 ماه نسبت به بسته بندی در لیوان و فویل افزایش داده است. این محصول سرشار از کلسیم بوده و در رشد کودکان، نوجوانان و بزرگسالان و جلوگیری از پوکی استخوان نقش بسزایی دارد و برای افرادی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند نیز منعی ندارد.


کد خبر 5712cc1c445c406cabb7508f13731382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =