صنایع غذایی> معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: آزمایشگاههای کشور ۳ ماه است که به قابلیت تشخیص آبلیموی تقلبی از طبیعی تجهیز شدهاند اما نمیدانم که چقدر توانسته اند از این قابلیت استفاده کنند.
سورنا ستاری درباره آخرین وضعیت تجهیز آزمایشگاهای کشور برای تشخیص مواد غذایی تقلبی به ویژه آبلیمو اظهار کرد: در حوزه غذا در یک سال اخیر اتفاقات خوبی افتاده است و تقلبات تولید غذا و آسیبهای سموم جدید مصرفی در تولید محصولات کشاورزی را در سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت میتوانیم تشخیص دهیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تقبلات موجود در تولید آبلیمو در کشور قابل تشخیص است افزود: آزمایشگاههای کشور 3 ماه است که به قابلیت تشخیص آبلیموی تقلبی از طبیعی تجهیز شدهاند اما نمیدانم که چقدر توانسته اند از این قابلیت استفاده کنند.
آبلیموهای تقلبی ضرری برای سلامت مردم ندارند
معاون رئیسجمهور بابیان اینکه این امر (آبلیموهای تقلبی) یک تقلب در صنایع غذایی است و ازلحاظ سلامتی به ضرر مردم نیست و مشکلی برای آنها ایجاد نمیکند گفت: این تقلب ضرر مالی و اقتصادی برای مردم به همراه دارد و درواقع نوعی کمفروشی است که موارد اینچنینی بهدفعات وجود دارد.
ستاری تصریح کرد: در حال حاضر یک شبکه، در استانهای مختلف موضوع تقلبات صنایع غذایی را بررسی میکنند.
منبع:تسنیم
نظر شما