فود پرس - جلد دوم کتاب چربی ها وروغن های خوراکی نوشته مهندس سید کاظم حسینی در 540 صفحه توسط انتشارات گوی منتشر شد.
به گزارش فود پرس، این جلد اختصاص به تصفیه و بهبود روغن ها دارد. در بخش تصفیه به تصفیه شیمیایی وفیزیکی، رنگبری ،بی بو کردن بطور جامع وکامل پرداخته شده است.در بخش بهبود نیز موضوعات هیدروژناسیون، فراکشنه ،اینتر استریفیکاسیون ومخلوط کردن به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.
این کتاب به قیمت 400 هزار ریال و با حمایت انجمن روغن نباتی ایران منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.
گفتنی است جلد اول کتاب نیز که به موضوع ویژگی های دانه ها و میوه های روغنی وروش های استخراج می پردازد از همین نویسنده در 480 صفحه به قیمت 300 هزار ریال در انجمن روغن نبایت در دسترس علاقمندان می باشد.
به گزارش فود پرس، این جلد اختصاص به تصفیه و بهبود روغن ها دارد. در بخش تصفیه به تصفیه شیمیایی وفیزیکی، رنگبری ،بی بو کردن بطور جامع وکامل پرداخته شده است.در بخش بهبود نیز موضوعات هیدروژناسیون، فراکشنه ،اینتر استریفیکاسیون ومخلوط کردن به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.
این کتاب به قیمت 400 هزار ریال و با حمایت انجمن روغن نباتی ایران منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.
گفتنی است جلد اول کتاب نیز که به موضوع ویژگی های دانه ها و میوه های روغنی وروش های استخراج می پردازد از همین نویسنده در 480 صفحه به قیمت 300 هزار ریال در انجمن روغن نبایت در دسترس علاقمندان می باشد.
نظر شما