رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان از تاسیس مرکز نوآوری صنایع غذایی خبر داد.
به گزارش ایسنا، علیرضا کریمی وثیق درباره ایجاد "مرکز نوآوری صنعت غذا"، گفت: این مرکز نوآوری توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و بر اساس تفاهمنامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه به زودی تاسیس خواهد شد.
وی در ادامه گفت: ایجاد بستر مناسب برای رشد فعالیتهای استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه صنایع غذایی از ماموریتهای مهم این کانون است که در این راستا تا کنون ۲ مرکز نوآوری با مساعدت و راهبری این کانون در انستیتو تحقیقات تغذیهای و شرکت غله و خدمات بازرگانی ایجاد شده است.
نفوذ فناوری در صنعت
رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در ادامه اظهار کرد: این کانون جزو اولین کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار مصوب در دوره دوم فعالیت کانونها و بر اساس اساسنامه جدید است که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف افزایش و نفوذ فناوری در این صنعت تاسیس شده است.
وی در ادامه با اشاره به حجم بالای دور ریز نان در کشور، گفت: ساماندهی بحث نان در کشور، مستلزم این مسئله است که فرهنگسازی از درون خانهها آغاز شود و بر این اساس، جلساتی با وزیر آموزش و پرورش برگزار شد تا فرهنگسازی در لایههای دانشآموزی برای اصلاح الگوی فرهنگ تولید و مصرف نان انجام شود.
تشکیل آکادمی ملی نان در منطقه جنوب شهر تهران
وی همچنین تشکیل آکادمی ملی نان در منطقه جنوب شهر تهران را از برنامههای آتی آن کانون برشمرد.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، افزایش همگرایی و همافزایی بین عناصر تأثیرگذار بخشهای دانش، صنعت و بازار، ارتقاء تعامل میان نهادهای عرضه و تقاضای فناوری، شناسایی چالشها، تدوین راهکارها و ارائه پیشنهاد برای رفع موانع توسعه صنعت و بازار با هدف توسعه محصولات دانشبنیان، کمک به ایجاد مزیت رقابتی مبتنی بر فناوری و نوآوری در سطح بنگاههای تولیدی و خدماتی و بهبود فضای کسبوکار کشور متناسب با زمینه تخصصی فعالیت کانون، از اهداف اصلی معاونت علمی و فناوری در شکلدهی کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازار است.
در این راستا تا کنون تاسیس ۱۴ کانون در کمیسیون کانونها تصویب شده است.
نظر شما