فود پرس - در چهارمین همایش اهمیت مدیریت بر ایمنی و سلامت، شرکت تک ماکارون به عنوان واحد برتر صنایع غذایی مورد تقدیر قرار گرفت.
به گزارش فود پرس، شرکت تک ماکارون با تلاش مستمر و برداشتن گام های بلند و مؤثر در جهت ارتقای کیفیت محصولات ماکارونی و دستیابی به اهداف ارزشمند صنعت در ایران اسلامی بار دیگر شایسته تقدیربه عنوان "واحد برتر صنایع غذایی"شد.
بنا بر این گزارش چهارمین همایش "اهمیت مدیریت بر ایمنی و سلامت " در تاریخ پانزدهم آذر ماه 1393 در مرکز همایش های بین المللی شهید بهشتی تهران با حضور روسای اتاق بازرگانی ایران و اتاق بازرگانی صنایع ،معادن و کشاورزی ، سازمان دامپزشکی ، مدیران سازمان غذا و دارو و جمعی از اساتید دانشگاه ها و مدیران برجسته صنایع برگزار گردید و شرکت تولیدی تک ماکارون مفتخر به دریافت تندیس واحد برتر صنایع غذایی گردید.
به گزارش فود پرس، شرکت تک ماکارون با تلاش مستمر و برداشتن گام های بلند و مؤثر در جهت ارتقای کیفیت محصولات ماکارونی و دستیابی به اهداف ارزشمند صنعت در ایران اسلامی بار دیگر شایسته تقدیربه عنوان "واحد برتر صنایع غذایی"شد.
بنا بر این گزارش چهارمین همایش "اهمیت مدیریت بر ایمنی و سلامت " در تاریخ پانزدهم آذر ماه 1393 در مرکز همایش های بین المللی شهید بهشتی تهران با حضور روسای اتاق بازرگانی ایران و اتاق بازرگانی صنایع ،معادن و کشاورزی ، سازمان دامپزشکی ، مدیران سازمان غذا و دارو و جمعی از اساتید دانشگاه ها و مدیران برجسته صنایع برگزار گردید و شرکت تولیدی تک ماکارون مفتخر به دریافت تندیس واحد برتر صنایع غذایی گردید.
نظر شما