کشاورزی> مدیرکل میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن کیوی در ایران تولید میشود، گفت: صادرات این محصول بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای کشور درآمد دارد.
ابوالقاسم حسنپور مدیرکل میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود 300 هزار تن کیوی در کشور تولید میشود.
وی افزود: سه استان شمالی مازندران، گیلان و گلستان از استانهای تولیدکننده این محصول در کشور به شمار میروند.
مدیرکل میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد بیان داشت: 11 هزار هکتار سطح زیر کشت محصول کیوی است و سالانه بین 100 تا 130 هزار تن از تولیدات آن صادر میشود.
حسنپور بیان داشت: هر کیلو از این محصول به قیمت بیش از یک دلار صادر میشود و درآمد حاصل از صادرات این میوه بیش از 100 میلیون دلار است.
وی با اشاره به شرایط مربوط آبو هوایی برای تولید این محصول بیان داشت: کشورهای ایتالیا، نیوزلند، شیلی و یونان از عمدهترین کشورهای تولید کننده این محصول به شمار میروند و دارای شرایط مساعد آب و هوایی برای تولید این محصول هستند.
حسنپور تصریح کرد: ایران پس از کشورهای ایتالیا، نیوزیلند و شیلی رتبه چهارم تولید این محصول را در جهان دارد.
مدیرکل میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: فصل برداشت کیوی ایران با فصل برداشت کشورهای عمده تولیدکننده این محصول در دنیا متفاوت است به همین دلیل میتوان مشتریان خوبی را جذب این محصول کرد.
وی افزود: کیفیت این محصول به دلیل جذب بیشتر آفتاب نسبت به کیفیت تولید آن در کشورهای دیگر بالاتر است.
حسنپور بیان داشت: صادرات کیوی آغاز شده و بخش قابل توجهی از این محصول به کشورهای اروپایی و همچنین روسیه، آذربایجان، روسیه و ترکمنستان صادر میشود.
منبع:فارس
ابوالقاسم حسنپور مدیرکل میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود 300 هزار تن کیوی در کشور تولید میشود.
وی افزود: سه استان شمالی مازندران، گیلان و گلستان از استانهای تولیدکننده این محصول در کشور به شمار میروند.
مدیرکل میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد بیان داشت: 11 هزار هکتار سطح زیر کشت محصول کیوی است و سالانه بین 100 تا 130 هزار تن از تولیدات آن صادر میشود.
حسنپور بیان داشت: هر کیلو از این محصول به قیمت بیش از یک دلار صادر میشود و درآمد حاصل از صادرات این میوه بیش از 100 میلیون دلار است.
وی با اشاره به شرایط مربوط آبو هوایی برای تولید این محصول بیان داشت: کشورهای ایتالیا، نیوزلند، شیلی و یونان از عمدهترین کشورهای تولید کننده این محصول به شمار میروند و دارای شرایط مساعد آب و هوایی برای تولید این محصول هستند.
حسنپور تصریح کرد: ایران پس از کشورهای ایتالیا، نیوزیلند و شیلی رتبه چهارم تولید این محصول را در جهان دارد.
مدیرکل میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: فصل برداشت کیوی ایران با فصل برداشت کشورهای عمده تولیدکننده این محصول در دنیا متفاوت است به همین دلیل میتوان مشتریان خوبی را جذب این محصول کرد.
وی افزود: کیفیت این محصول به دلیل جذب بیشتر آفتاب نسبت به کیفیت تولید آن در کشورهای دیگر بالاتر است.
حسنپور بیان داشت: صادرات کیوی آغاز شده و بخش قابل توجهی از این محصول به کشورهای اروپایی و همچنین روسیه، آذربایجان، روسیه و ترکمنستان صادر میشود.
منبع:فارس
نظر شما