مواد غذایی> مدیرعامل اتحادیه مرغ داران گوشتی استان البرز با بیان اینکه مردم کشور به مصرف مرغ درشت عادت کرده‌اند، گفت: این در حالی‌است که مرغ‌های سبک نسبت به مرغ‌های درشت، خوش خوراک‌تر هستند.

حسین شعبانی شرایط تولید مرغ گوشتی را مطلوب عنوان کرد و افزود: قیمت این کالا همچنان پایین است.

وی با بیان اینکه هزینه تمام شده تولید مرغ زنده حداقل 4500 تومان است، اضافه کرد: قیمت فروش این کالا در حال حاضر بین 4200 تا 4300 تومان به صورت مدت‌دار و 4100 تومان به صورت نقدی است، ضمن اینکه قیمت منطقی آن با در نظر گفتن سودی عادلانه برای تولیدکننده، باید 4700 تا 4800 تومان باشد.

شعبانی با اشاره به مهم‌ترین راه خروج از مشکلات تولید، افزود: در این راستا باید برای صادرات مستمر برنامه‌ریزی کرد.

وی در مورد سخنان برخی مسئولان مبنی بر اینکه مردم از خوردن مرغ درشت صرفه‌نظر کنند، با بیان اینکه مرغ با وزن سبک‌تر نسبت به مرغ درشت خوش‌خوراک‌تر است، گفت: علاوه بر این مرغ کم وزن، دان کمتری می‌خورد اما متاسفانه مردم کشور به مصرف مرغ درشت عادت کرده‌اند و این عادت باید به تدریج تغییر یابد.

منبع:مهر
کد خبر 7ec0b04b43c94b2daa7e7636524255f2

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =