صنایع غذایی> اقتصاد غذا – با همکاری سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو محصولات بی نام و نشان از سطح بازار جمع آوری می شود.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، در جلسه ای هفته گذشته به منظور ارتقاء کیفیت آبلیمو در سازمان غذا و دارو با دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو و رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران برگزار شد مقرر گردید بررسی و نظارت ها در سطح عرضه افزایش یابد و آبلیموهای بی کیفیت واحدهای نامعتبر و بی نام و نشان جمع آوری شود.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، در جلسه ای هفته گذشته به منظور ارتقاء کیفیت آبلیمو در سازمان غذا و دارو با دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو و رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران برگزار شد مقرر گردید بررسی و نظارت ها در سطح عرضه افزایش یابد و آبلیموهای بی کیفیت واحدهای نامعتبر و بی نام و نشان جمع آوری شود.
نظر شما