شاهرخ ظهیری - پیشکسوت صنایع غذایی

صنعت غذای کشور بعد از انقلاب چه از لحاظ کمی و چه کیفی رشد بسیار خوب و قابل ارزشی داشته است به نحوی که با بررسی جهانی این صنعت ملاحظه می شود که صنایع غذایی ما از هر لحاظ آماده است وارد تجارت جهانی شود و محصولات تولیدی آن قابل رقابت با سایر کشورها و در بعضی از محصولات بلحاظ مواد اولیه کشاورزی با کیفیت و طعم خوب از بعضی از کشورهای دیگر پیشرفته تر است و این موضوع را می توان در نمایشگاه آگروفود که در یکی دو ماه آینده تشکیل خواهد شد به خوبی مشاهده کرد اما متأسفانه در رستورانها ملاحظه می شود که هنور روی میز آنها سس های خارجی به چشم میخورد شاید تصور این است که وجود این محصول خارجی روی میز رستوران به اهمیت و درجه رستوران بیافزاید. اینجاست که مراجعه کنندگان به این رستورانها باید از مدیر رستوران بخواهند که محصولات ایرانی جایگزین شیشه سس خارجی گردد. توجه ملی و مردمی به محصولات ایرانی تولیدکننده را وامیدارد که به علاقه و توجه به سرعت در جهت رفع عیب و بالا بردن کیفیت آن برآید. صادرات محصولات لبنی و غذایی ما به کشورهای دیگر و حتی آمریکا مؤید بالا بودن مرغوبیت کالاست. خوشبختانه آنچه از آشامیدنیهای میوه و کنسروها و سس ها و رب گوجه فرنگی و سایر محصولات تبدیلی کشاورزی در ایران تولید می شود قابل رقابت با همه محصولات خارجی آن است و شایسته است که هموطنان عزیز با غرور از تولیدات غذایی خود حمایت کنند و اجازه ندهند که مشابه این محصولات روی میز رستورانها و میز غذایی خانوارها قرار گیرد.
کد خبر 983d46a5f3904031a2145d00471cd7f4

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =