صنایع غذایی> اقتصاد غذا - سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت در نامه ای به انجمن های صنایع غذایی اعلام کرد: واحدهای تولید صنایع غذایی بدون وقفه وعدم تعطیلی تا پایان فروردین ماه فعالیت داشته باشند.
به گزارش پایگاه خبر اقتصاد غذا «فود پرس»، مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت در این نامه خطاب به انجمن های صنایع غذایی آورده است: با توجه به اقدام ملی در راستای مسئولیت اجتماعی و به منظور کاهش اثرات نامطلوب شیوع ویروس کرونا در جامعه و تامین اقلام مورد نیاز کشور مقتضی است واحدهای تحت پوشش آن انجمن،ضمن افزایش تولید در ایام پایانی سال و شروع سال جدید، به صورت 24 ساعته و بدون وقفه وعدم تعطیلی با دلایل مختلف (اعم از تعطیلات پایان سال، تعطیلات رسمی، تعمیرات خط تولید و...) تا پایان فروردین ماه فعالیت مستمر داشته باشند.
همچنین ضروری است ضمن تعامل واحدهای مذکور با سازمانهای صنعت، معدن وتجارت استانی، نسبت به برنامه ریزی برای تردد پرسنل و حمل مواد اولیه ومحصولات این واحدها اقدام لازم را به عمل آورده و مجوزهای لازم برای تردد ناوگان بار و مسافر آنها اخذ گردد تا از هرگونه اختلال در روند تولید و توزیع این محصولات در سطح کشور جلوگیری به عمل آید.
نظر شما