معاون کل وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی گسترده به منظور انتقال مفاهیم پیشگیری از کرونا با بیانی مردمی گفت: وضعیت کرونا از قرمز هم فراتر خواهد رفت و ممکن است آن پاییز و آبان سیاه را که مرگ و میر تا حدود ۵۰۰ نفر افزایش یافت را تجربه کنیم.

 
به گزارش وبدا، نشست خبری پویش ملی اطلاع رسانی مقابله با کرونا (پویش ملی ره سلامت) با حضور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و مسئولان سازمان های همراه گام چهارم بسیج و پویش ملی اطلاع رسانی مقابله با کرونا به صورت ویدئو کنفرانس در استودیو سلامت برگزار شد.
حریرچی با بیان اینکه اکنون که نگران موج چهارم کرونا هستیم و پیش بینی مان این است که وضعیت از شرایط کنونی بدتر شود، عنوان کرد: در شرایطی هستیم که وزیر بهداشت هم می‌گویند وضعیت از قرمز هم فراتر خواهد رفت و ممکن است آن پاییز و آبان سیاه را که مرگ و میر تا حدود ۵۰۰ نفر افزایش یافت را تجربه کنیم. در شرایط عادی در کل کشور آمار مرگ و میر روزانه هزار الی هزار و 50 نفر بود که سالانه 380 هزار فوتی می شود؛ وقتی روزانه 250 فوتی درپی ابتلا به کرونا اعلام می شود یعنی 25 درصد به فوتی های شرایط عادی اضافه شده که نگرانی بسیار مهمی است.

وی افزود: این در حالی است که ما در قبال حتی سرخی و سیاهی اشخاص مسئول هستیم به دنبال جانی که از بین برود همه ما مورد سوال قرار خواهیم گرفت، نیاز است که مردم را متقاعد کنیم؛ با جان انسان‌هایی سر و کار داریم که هر کدام عزیز یک خانواده هستند.

معاون کل وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه این موضوع نیازمند متقاعدسازی مردم است، یادآور شد: ما در لایه ‌هایی از مردم موفق بودیم ولی در لایه ‌هایی از مردم یا به دلیل نیاز اقتصادی یا به دلیل مشکل ایجاد باور عملکرد مناسب نتوانستیم کاری کنیم. در شرایطی که در 6 ماهه دوم سال ۹۹ حدود ۲۵ درصد کشور که در حوزه مدارس و دانشگاه‌ها هستند با جمعیت ۱۶ میلیونی دانش‌آموزان و حدود ۴ میلیونی دانشجویان تعطیل فیزیکی بودند و منع رفت و آمد ساعت ۹ شب تا ۴ صبح و محدودیت سفر داشتیم ولی میزان کاهش تردد مردم فقط  ۴ الی ۱۰ درصد نسبت به شرایط قبل از کرونا کاهش یافت.

اطلاع رسانی باید در سطح گسترده‌تر انجام شود

دکتر حریرچی افزود: یعنی اگر مردم از سفر منع شدند به جای آن به کوه یا منازل هم رفتند؛  اگر ۳۰ تا ۳۵ درصد مردم پروتکل ها را بسیار خوب رعایت می‌کنند اما برخی حتی نسبت به گذشته بدتر رفتار می‌کنند. درخواست شفاف ما این است که با کمک شما همیاران عملیات اطلاع رسانی، مفاهیم پیشگیری از کرونا را با بیانی مردمی انتقال دهیم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی باید در سطح گسترده‌تر انجام شود و این کار پویش ملی اطلاع رسانی برای غلبه بر کرونا در سراسر کشور اجرا خواهد شد، گفت: از شرکت فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی مس ایران، سازمان منطقه آزاد قشم و کیش، شرکت فولاد هرمزگان تشکر می‌کنم؛ از سایر شرکت‌ها هم می‌خواهم برای مسئولیت اجتماعی خود در این مسیر از ما حمایت کنند تا گام های بلندی برای اطلاع رسانی مردم انجام دهیم. با اقداماتی که در این مدت انجام می دهید در پساکرونا ارزش افزوده بیشتری کسب خواهید کرد و از تبلیغات مستقیم هم موثرتر خواهد بود.

تقدیر دکتر جهانپور از همراهی سازمان های همیار گام چهارم بسیج و پویش ملی اطلاع رسانی مقابله با کرونا

براساس این گزارش در ادامه برخی از مسئولان و مدیران شرکت و سازمان های حاضر در این وبینار اقدامات انجام شده مجموعه خود را در راستای همکاری و همیاری با گام چهارم بسیج و پویش ملی اطلاع رسانی مقابله با کرونا تشریح کردند.

همچنین در پایان نشست دکتر جهانپور از همکاری و همیاری ۷۰ شرکت و برند صنعتی و تجاری همراه و همیار گام چهارم بسیج و پویش ملی اطلاع رسانی مقابله با کرونا تحت پویش ره سلامت همچون شرکت فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت فولاد هرمزگان، دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی، سازمان مناطق آزاد قشم و کیش، شرکت شیرین عسل تشکر و قدردانی کرد.

کد خبر a2ea8fe921e04b44b15d6dc6c95d488b

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =