اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در جلسه عصر امروز خود وضعیت تولیدات لبنیات پرچرب توسط صنایع لبنی و استفاده از روغن پالم در این تولیدات را مورد بررسی قرار دادند.

رحمت‌الله نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب افزود: مسوولان سازمان غذا و دارو و رییس سازمان استاندارد برای ارائه گزارش درخصوص استفاده از روغن پالم در تولیدات لبنی در جلسه امروز کمیسیون حضور داشتند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: پس از بررسی‌ها مقرر شد مسوولان مربوطه مستندات لازم را تهیه کرده و تا روز سه‌شنبه در اختیار کمیسیون کشاورزی مجلس قرار دهند.
کد خبر a749542497004ed8b597aedef3ae00a3

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =