صنایع غذایی> اقتصاد غذا - وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی بخشنامه ای نحوه صدور مجوزهای ورود، ترخیص و مصرف انواع روغن نباتی را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخشنامه شماره 4467/655 مورخ 23/1/1395 را به شرح زیر اعلام نموده است:
در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و لزوم اقدام و عمل در برنامه های اقتصاد مقاومتی و اولویت و دغدغه های دولت در حمایت از تولید داخلی ، پیرو بخشنامه های شماره 9193/675/د و 114929/675 و 127919/675 و 69734/675 مورخه های 18/5/1393 ، 1/10/1393 ، 28/10/1393 و 19/5/1394 بر اساس سیاست های سلامت محور وزارت متبوع و با توجه به سیاست گذاری ، مدیریت و برنامه ریزی سازمان غذا و دارو درخصوص واردات انواع روغن خواهشمند است دستور فرمایید به استناد نامه شماره 1945/501/94 مورخ 19/8/1394 وزارت جهاد کشاورزی و مصوبات کارگروه تامین ، ذخیره و توزیع کالاهای اساسی مورخ 24/10/1393 از این تاریخ پس از دریافت کد جهاد کشاورزی ، ضمن صدور مجوزهای ورود ، ترخیص و مصرف انواع روغن جهت مصارف مورد تایید این سازمان برای ورود به کشور توسط آن معاونت / مدیریت برابر مقررات و ضوابط جاری اقدامات لازم به عمل آید. در مورد روغن های ذرت ، سویا ، کلزا (کانولا) و تخم پنبه اخذ گواهی عدم تراریختگی (GMO Free) و یا اظهار تراریختگی از مقامات ذیصلاح کشور مبداء و جهت موارد اعلام عدم تراریختگی انجام آزمایشات مربوطه بر روی هر محموله وارداتی و موارد اعلام نوع تراریختگی انجام آزمایشات مربوطه به صورت تصادفی بر روی محموله های وارداتی علاوه بر سایر آزمون ها الزامی است. صدور مجوزهای ورود ، ترخیص و مصرف محموله های روغن که اظهار تراریختگی یا عدم آن را دارند و یا در آزمایشات تراریخته و عدم آن تشخیص داده می شوند صرفاً پس از اعلام تأیید توسط دبیرخانه کمیته ایمنی زیستی سازمان غذا و دارو بر اساس مستندات مربوطه قابل انجام می باشد.
نظر شما