صنایع غذایی> اقتصاد غذا – بانک مرکزی طی گزارشی به بررسی وضعیت متوسط مصرف سالانه اقلام خوراکی و آشامیدنی خانوارها طی سالهای 93-84 پرداخته است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در این گزارش متوسط مقدار مصرف سالانه برخی اقلام خوراکی و آشامیدنی نظیر برنج، نان، گوشت دام، گوشت پرندگان، فرآورده های گوشت دام و پرندگان، انواع ماهی، حیوانات دریایی و فرآورده های آن، انواع شیر، ماست و پنیر، تخم مرغ، روغن های نباتی، انواع قند و شکر، انواع چای در مناطق شهری ایران پرداخته است.
لازم به ذکر است که بعد خانوار در سال 1384 (4.09) و در سال 1393 (3.44) باید لحاظ شود تا آمار هرنفر محاسبه شود.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در این گزارش متوسط مقدار مصرف سالانه برخی اقلام خوراکی و آشامیدنی نظیر برنج، نان، گوشت دام، گوشت پرندگان، فرآورده های گوشت دام و پرندگان، انواع ماهی، حیوانات دریایی و فرآورده های آن، انواع شیر، ماست و پنیر، تخم مرغ، روغن های نباتی، انواع قند و شکر، انواع چای در مناطق شهری ایران پرداخته است.
لازم به ذکر است که بعد خانوار در سال 1384 (4.09) و در سال 1393 (3.44) باید لحاظ شود تا آمار هرنفر محاسبه شود.
نظر شما