صنایع غذایی> فود پرس - طبق توافق میان سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران نظارت شدید تری بر تولیدکنندگان آبلیموی غیر استاندارد با هدف حمایت بیشتر از مصرف کنندگان و تضمین سلامت غذایی محصول آبلیمو انجام می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد غذا، عصر روز گذشت در جلسه ای با حضور هدایت حسینی مدیرکل محترم نظارت بر غذا و دارو، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی و رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران در محل سازمان غذا و دارو برگزار شد و در این جلسه مقرر گردید، طبق توافق فی مابین سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران نظارت شدید تری بر تولیدکنندگان آبلیموی غیر استاندارد با هدف حمایت بیشتر از مصرف کنندگان و تضمین سلامت غذایی محصول آبلیمو صورت پذیرد.
بنا بر این گزارش دکتر حسینی در این جلسه اعلام کرد:سازمان غذا و دارو هیچ مغایرتی را در رعایت اجرای استاندارد 117 جهت حفظ سلامت مصرف کنندگان نمی پذیرید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد غذا، عصر روز گذشت در جلسه ای با حضور هدایت حسینی مدیرکل محترم نظارت بر غذا و دارو، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی و رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران در محل سازمان غذا و دارو برگزار شد و در این جلسه مقرر گردید، طبق توافق فی مابین سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران نظارت شدید تری بر تولیدکنندگان آبلیموی غیر استاندارد با هدف حمایت بیشتر از مصرف کنندگان و تضمین سلامت غذایی محصول آبلیمو صورت پذیرد.
بنا بر این گزارش دکتر حسینی در این جلسه اعلام کرد:سازمان غذا و دارو هیچ مغایرتی را در رعایت اجرای استاندارد 117 جهت حفظ سلامت مصرف کنندگان نمی پذیرید.
نظر شما