پسازمان ملی استاندارد ایران به همراه نمایندگان مجلس و فعالان بخش صنایع غذایی، استاندارد جدیدی برای تولید آب لیموترش و جلوگیری از تقلب در این صنعت، تدوین میکند.
بر اساس شواهد موجود در بازار و اعتراف سندیکای صنایع کنسرو، بخش زیادی از محصولاتی که در بازار بهعنوان آبلیمو ارائه به فروش میرسد، تقلبی بوده و صرفاً نام و نشانی از آبلیمو را یدک میکشند.
چندی پیش دبیر سندیکای تولیدکنندگان صنایع کنسرو کشور در مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران در این باره گفت: آبلیموهایی که در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرد بهجز موارد استثنائی که افراد خودشان در منازل تولید میکنند، تقلبی بوده و آبلیموی طبیعی در بازار بسیار کم است.
بنابر این گزارش، در روزهای پایانی هفته گذشته دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد خبر از تدوین استاندارد جدیدی برای جلوگیری از تولید آبلیموی تقلبی در بازار داد.
به همین منظور نشستی با موضوع "اجرای استاندارد جدید آب لیموترش و جلوگیری از عرضه آبلیموهای تقلبی به بازار" با حضور عزیزی، رئیس کمیسیون امور اجتماعی و پورفاطمی نماینده مجلس شورای اسلامی، رئیس و مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران و نیز اعضای انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران در سازمان ملی استاندارد ایران تشکیل شد و این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست، پس از بررسی موضوع اجرای استاندارد جدید آب لیموترش، راههای جلو گیری از عرضه آبلیموهای تقلبی به بازار و نتایجی که تاکنون بهدست آمده، مقرر شد به منظور حفظ ایمنی و سلامت مصرفکنندگان و منافع تولیدکنندگان، سازمان ملی استاندارد ایران با اجرای این استاندارد جدید نسبت به برخورد جدی و قاطعتر قانونی با متخلفان اقدام کند.
گفتنی است، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران، 99 درصد از آبلیموهای موجود در بازار کشور را تقلبی میداند.
منبع:ایانا
بر اساس شواهد موجود در بازار و اعتراف سندیکای صنایع کنسرو، بخش زیادی از محصولاتی که در بازار بهعنوان آبلیمو ارائه به فروش میرسد، تقلبی بوده و صرفاً نام و نشانی از آبلیمو را یدک میکشند.
چندی پیش دبیر سندیکای تولیدکنندگان صنایع کنسرو کشور در مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران در این باره گفت: آبلیموهایی که در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرد بهجز موارد استثنائی که افراد خودشان در منازل تولید میکنند، تقلبی بوده و آبلیموی طبیعی در بازار بسیار کم است.
بنابر این گزارش، در روزهای پایانی هفته گذشته دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد خبر از تدوین استاندارد جدیدی برای جلوگیری از تولید آبلیموی تقلبی در بازار داد.
به همین منظور نشستی با موضوع "اجرای استاندارد جدید آب لیموترش و جلوگیری از عرضه آبلیموهای تقلبی به بازار" با حضور عزیزی، رئیس کمیسیون امور اجتماعی و پورفاطمی نماینده مجلس شورای اسلامی، رئیس و مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران و نیز اعضای انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران در سازمان ملی استاندارد ایران تشکیل شد و این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست، پس از بررسی موضوع اجرای استاندارد جدید آب لیموترش، راههای جلو گیری از عرضه آبلیموهای تقلبی به بازار و نتایجی که تاکنون بهدست آمده، مقرر شد به منظور حفظ ایمنی و سلامت مصرفکنندگان و منافع تولیدکنندگان، سازمان ملی استاندارد ایران با اجرای این استاندارد جدید نسبت به برخورد جدی و قاطعتر قانونی با متخلفان اقدام کند.
گفتنی است، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران، 99 درصد از آبلیموهای موجود در بازار کشور را تقلبی میداند.
منبع:ایانا
نظر شما