فود پرس -  موسسه پژوهش های برنامه ریزی،  اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی در گزارش ادواری جامعی به بررسی روند تولید و تجارت شیر در ایران و جهان پرداخت.

به گزارش فود پرس، مجتبی پالوج و علیرضا جیران به عنوان تهیه کنندگان این گزارش با همکاری امید گیلانپور و اسماعیل سعید نیا، وضعیت دامداری ها و تولید شیر خام، وضعیت صنایع تبدیلی و میزان تولید لبنیات در ایران و جهان و همچنین مصرف سرانه شیر را در این گزارش به طور جامع  مورد بررسی قرار داده اند.

برای مطالعه متن کامل این گزارش کلیک کنید.
کد خبر c17d11b7358547f68f3e307d3cf1b502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد فربد ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
    0 0
    دوستان ما در وزارت کشاورزی معلوم نیست به چه دلیل به آمار مرکز آمار ایران اشاره نمی نمایند . براساس آخرین گزارش رسمی منتشره در سال 90 انواع شیرخام تولیدی کشور جمعاً حدود 6/6 میلیون تن بوده است که قریب ده درصد آن بصورت فرآورده هم اکنون صادر می شود و حسب تجربه بعید است در سال 91 بیش از سه درصد رشد کرده باشد ، لذا مصرف سرانه کشور با کسر صادرات محصولات لبنی و با احتساب جمعیت کنونی کشور بیش از 85 کیلوگرم نمی باشد .