صنایع غذایی> لیست کالاهای آسیب رسان و اخذ عوارض مضاعف از آنها مشکلی از بخش سلامت را برطرف نمی کند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، حسن قاضی زاده هاشمی صبح امروز در هفدهمین نشست هیأت نمایندگان اتاق تهران و در پاسخ به اظهارات دبیر کل کانون انجمنهای صنایع غذایی در خصوص مشکلات اجرای ماده 37 برای صنعت غذا، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: امنیت غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی دغدغه همه مسوولان است و وزارت بهداشت در برخی موارد ملزم به اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و تمکین قوانین موجود است.
بنا بر این گزارش کاه زرگران ریس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی ااق تهران طی سخنانی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و رکود حاکم بر بازار موا غذایی خاطر نشن کرد: اجرای قانون مالیات مضاعف در بخش صنایع غذایی به دلیل نکاتی که وزارت بهداشت و درمان داشته، خود میتواند باعث تشدید رکود و درصنعت و کوچک تر شده سفرههای مردم به طوری که امروز در صنعت لبنیات به عنوان یکی از صنایع شاخص غذایی، روزانه ۱۸۰۰ تن شیر مازاد تبدیل به شیر خشک میشود.
دبیر کل کانون انجمنهای صنایع غذایی تصریح کرد: در حال حاضر اجرای این سیاست عملی نیست اما پتانسیلهای اجرایی آن اگر فراهم شود، ممکن است بتوان اجرا را در پروسه کوتاهتری عملیاتی کرد و این در شرایطی است که روح قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز میگوید «مالیات باید از مصرفکنندگان اخذ شود تا کالایی که با سلامتی مردم منافات دارد، کمتر فروش برود»؛ در حالی که هنوز سازمان امور مالیاتی نتوانسته این قانون را اجرایی کند و فشار آن به جای تحمیل به مصرفکنندگان، از جیب تولیدکننده یا به تولیدکننده وارد شده و از جیب وی پرداخت میشود.
وی خاطرنشان کرد: میزان نمک روزانه مجاز برای هر فرد ۱۱ گرم است که از مواد غذایی به مصرفکننده انتقال مییابد اما اعتقاد و بررسیهای ما نشانگر این است که کمتر از دو گرم از این میزان نمک از طریق محصولات غذایی به مصرفکنندگان میرسد و بیش از پنج گرم آن از طریق مصرف نان وارد بدن میگردد.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت: به دلیل اِشکالات زنجیره گندم، آرد و نان، نمک بیش از حد مجاز به بدن مصرفکنندگان وارد میشود که به نظر میرسد باید در این رابطه یک کار ملی انجام داد.
کد خبر c1c10ce636b04b8ea2e2d5690b0f603b
نظر شما