صنایع غذایی- اقتصاد غذا- صنایع شیر ایران (پگاه ) برای نخستین بار موفق به برگزاری مقایسات بین آزمایشگاهی (جهت آزمون های میکروبی) در سطح کشور شد.
به گزارش روابط عمومی و ارتباطات و به نقل از دکتر دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران ؛ نخستین فرآیند انجام آزمون های میکروبی مقایسات بین آزمایشگاهی در تاریخ 1398/9/5 ؛ به منظور توانمند سازی منابع انسانی کارشناسی شاغل در سطح آزمایشگاه های شرکت های تابعه صنایع شیر ایران و همچنین سایر شرکت های تولیدی صنایع غذایی کشور و با رویکرد همسان سازی و افزایش میزان دقت و صحت روش های آزمون میکروبی محصولات غذایی و همچنین افزایش سطح کیفی روش های آزمایشگاهی ؛ با موفقیت برگزار گردید. وی اظهار داشت با استمرار اینگونه اقدامات کارشناسی ؛ زمینه های همکاری های کارشناسی و تبادل دانش فنی فی مابین صنایع غذایی و ادارات نظارتی از قبیل سازمان ملی استاندارد و ادارات نظارت بر مواد غذایی فراهم آمده وموجبات افزایش اطمینان و اعتماد از فرآیند های آزمایشگاهی در حین انجام آزمون ها فراهم می گردد.
دبیریان اعلام کرد در این فرآیند علاوه بر کلیه شرکت های تابعه صنایع شیر ایران ؛ شرکت تولیدی مانیزان (استان کرمانشاه) شرکت تولیدی لینا (استان قم) آزمایشگاه کیمیا گستران (استان آذربایجان شرقی) نیز مشارکت داشتند.
نظر شما