رییس سازمان غذا و دارو گفت: نظارت بازرسان وزارت بهداشت بر کارخانجات لبنیات ادامه دارد و قطع نشده اما در بررسیهای اخیر مشاهده کردیم هنوز برخی کارخانهها از روغن پالم استفاده میکنند.
رسول دیناروند در رابطه با وجود روغن پالم در لبنیات و بررسیهای سازمان غذا و دارو در این باره گفت: نظارتهای ما قطع نشده و همچنان با این تخلف برخورد میشود.
وی ادامه داد: نه اینکه بگویم تخلف وجود ندارد اما این تخلف دائمی نیست یعنی اکثر بازدیدهایی که ما انجام میدهیم نشان میدهد که مشکلی وجود ندارد اما در تعدادی از کارخانجات نیز کماکان این مشکل وجود دارد.
دیناروند با تأکید بر اینکه نظارت بازرسان سازمان غذا و دارو در کارخانه های لبنیات ادامه دارد، افزود: طی روزهای اخیر گزارش بازرسی از 6 استان را دریافت کردیم که نشان میدهد روغن پالم در لبنیات بعضی از این کارخانه ها وجود دارد.
وی افزود: نمیتوانیم بگوییم که تخلف حذف شده است اما میزان تخلف همانند 4 ماه گذشته نیست چرا که در آن زمان فراگیر بود اما در بررسیهای انجام شده مشخص شده که تخلفات کمتر شده است.
به گزارش فارس، روغن پالم یکی از روغن های خوراکی است که مصرف غیرخوراکی هم دارد اما میزان اسید چرب اشباع این روغن در کمترین حد آن تقریباً 46 درصد است و به همین دلیل بیماریهای قلبی- عروقی و گرفتگی عروق را افزایش می دهد.
وزارت بهداشت نیز مصرف این روغن در لبنیات غیرقانونی اعلام کرده و قرار بود استفاده از این روغن در تمام لبنیات از جمله ماست پرچرب و پنیرها از اول مهر ممنوع شود.
منبع:فارس
رسول دیناروند در رابطه با وجود روغن پالم در لبنیات و بررسیهای سازمان غذا و دارو در این باره گفت: نظارتهای ما قطع نشده و همچنان با این تخلف برخورد میشود.
وی ادامه داد: نه اینکه بگویم تخلف وجود ندارد اما این تخلف دائمی نیست یعنی اکثر بازدیدهایی که ما انجام میدهیم نشان میدهد که مشکلی وجود ندارد اما در تعدادی از کارخانجات نیز کماکان این مشکل وجود دارد.
دیناروند با تأکید بر اینکه نظارت بازرسان سازمان غذا و دارو در کارخانه های لبنیات ادامه دارد، افزود: طی روزهای اخیر گزارش بازرسی از 6 استان را دریافت کردیم که نشان میدهد روغن پالم در لبنیات بعضی از این کارخانه ها وجود دارد.
وی افزود: نمیتوانیم بگوییم که تخلف حذف شده است اما میزان تخلف همانند 4 ماه گذشته نیست چرا که در آن زمان فراگیر بود اما در بررسیهای انجام شده مشخص شده که تخلفات کمتر شده است.
به گزارش فارس، روغن پالم یکی از روغن های خوراکی است که مصرف غیرخوراکی هم دارد اما میزان اسید چرب اشباع این روغن در کمترین حد آن تقریباً 46 درصد است و به همین دلیل بیماریهای قلبی- عروقی و گرفتگی عروق را افزایش می دهد.
وزارت بهداشت نیز مصرف این روغن در لبنیات غیرقانونی اعلام کرده و قرار بود استفاده از این روغن در تمام لبنیات از جمله ماست پرچرب و پنیرها از اول مهر ممنوع شود.
منبع:فارس
نظر شما