صنایع غذایی> اقتصاد غذا – سهمیه بندی روغن پالم واقعیت ندارد.

دکتر وحید مفید مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو درگفت و گو با خبرنگار اقتصاد غذا «فودپرس»، ضمن اعلام مطلب فوق افزود: ازسال 94 باتوجه به مصوبه شورای عالی سلامت مبنی بر تنظیم میزان واردات روغن پالم تا معادل حداکثر 30 درصداز کل روغن وارداتی، میزان واردات ان تحت کنترل درآمده است.
وی یادآور شد: در دنیا نیز سهم تجارت و مصرف روغن پالم نیز حدود 30 درصد است یعنی از حدود 200 تا210 ملیون تن روغن حدود 65 تا70میلیون تن از آن پالم است.
وی با اشاره به برخی از دو دستگی ها در صنایع گفت: تنها اقدامی که در سال جاری برای واردات روغن پالم صورت گرفته این است که ما کنترل میزان نسبت واردات را درراستای واگذاری امور غیرحاکمیتی، به کانون انجمنهای صنایع غذایی واگذار کرده ایم زیرا تمامی انجمنهای مصرف کننده پالم شامل انجمن روغن نباتی،انجمن مارگارین،انجمن صنایع لبنی برای بستنی، انجمن شیرینی و شکلات وانجمن مینارین عضو کانون هستند.
وی همچنین تصریح کرد: تاکنون هیچ درخواست و پرفرمایی معطل نمانده است و روال به شیوه مطلوب انجام می شود.
وی افزود: در صورتی که واردکنندگان و کارخانجات برای روغن پالم با مشکلی مواجه شدند می توانند مشکلات خود را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند.
کد خبر d866c251842e4446a0ef99f5ccc169a8

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =