۰ نفر
۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - فراورده های لبنی خاتون گیلان به عنوان تولیدکننده موفق در زمینه مواد لبنی در سال 1393 از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان انتخاب شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، به پاس قدردانی از تعامل هوشمندانه و تلاش فعالانه مجموعه فراورده های لبنی خاتون گیلان در جهت استفاده بهینه از منابع و استانداردسازی محصولات لبنی و رعایت ایمنی غذا در تولید محصولات لبنی و ایجاد اعتماد برای مصرف کنندگان، در سال 1393 به عنوان تولیدکننده موفق در زمینه مواد لبنی از سوی جهاد کشاورزی استان گیلان انتخاب شد.

شایان ذکر است که شرکت فرآورده های لبنی خاتون گیلان با نام تجاری سارا به معنای خالص و پاک نخستین واحد تولیدی دوغ در کشور می باشد که در سال 1374 برای اولین بار نشان استاندارد را از آن خود نمود و عطر و طعم دیگری به دوغ ایرانی بخشید.
کد خبر d90a321a7cb64a63a0fad313884375b4

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =