فود پرس - چهل و پنجمین شماره ماهنامه «اقتصاد سبز» ویژه فروردین 94 حاوی گزارشهای سال کشاورزی و صنایع غذایی ایران و 28 گفتوگو با بزرگان صنعت غذا و سردبیری محمدرضا جمشیدی منتشر شد.
به گزارش فود پرس، در سرمقاله این شماره نشریه که با عنوان «اشکها و لبخندهای کشاورزی و صنایع غذایی» و به قلم سردبیر به رشته تحریر درآمده به بررسی آخرین وضعیت کشاورزی و صنایع غذایی در سال 93 پرداخته شده و در بخشی از آن میخوانیم که «...با صنعتی که به رغم بیثباتی بازار مواد اولیه هم از بعد کیفی و هم قیمتی، بیتوجهی به ظرفیتها، موانع متعدد صادراتی و ... باز هم در سال جاری روی نوار صعودی صادرات و ارزآوری حرکت کرد، نباید اینگونه برخورد کرد. نگذاریم بارقههای امید ایجاد شده در یک بخش قابل اعتنای اقتصاد با حاکم کردن اقتصاد دستوری وانگهای غیرمنصفانه از بین برود، بخشی که تنها صادرات یک صنف آن 5/2 برابر صنعت خودروسازی است...»
عنوان گزارش ماه این نشریه نیز «همه باغچهها گل داشتند» است که به قلم توانای یحیی امیری به رشده تحریر درآمده و به بررسی اقتصاد گل در کشور پرداخته است.
بخشهای فضولباشی، آقای دوربین نیز به بررسی مباحث کشاورزی و صنایع غذایی از زاویههای مختلف پرداخته و علیرضا صفاخو نیز در گزارشی مبسوط وقایع مختلف این بخش را به تفکیک ماههای رخداد تحلیل کرده و در نوشتاری با عنوان «سالی پرحادثه در هندسه کشاورزی» عرضه کرده است.
این شماره نوروزی «اقتصاد سبز» پر از گفتوگوهای مختلف با بزرگان صنعت غذاست؛ شاهرخ ظهیری: بازی با اعتبار صنایع غذایی، بهروز فروتن: پایان دوران باباشملبازی، علی موحد: فرصتسوزی بزرگ پشت دیوار بلند تحریم، ابوالحسن خلیلی: رمزگشایی از یک استعفا، محمد میررضوی: باور صنعتگران به اتاق بازرگانی، عباس کشاورز: تحقیقات کشاورزی متناسب با نیازها نیست، محمدرضا شافعینیا: «حقوق غذا» نداریم، مجید افلاکی: حرکت روی خط تکروی، کاوه زرگران: سلامت مردم خط قرمر من است، مجید قهرمانان: مشق نان را اشتباه نوشتهایم، محمدرضا سابقی: تابلوهایی به نام تشکل، رضا باکری: سایههای تخریبکننده پشت سر تولید، علی رومی: مدیرعامل «پگاه»: »پگاه» 18 ماهه 250 محصول جدید تولید کرد، حسین چمنی: «پالم» ظلم مسلم در حق صنعت شیر، بهمن دانایی: رکوردشکنی تولید شکر، قاسم فلاحتی: آفت بخشینگری در تنظیم بازار، پرویز جهانگیری: هزینهتراشیهای بیهوده برای تولید، جمشید مغازهای: رشد 5/12 درصدی صادرات شیرینی و شکلات، پیمان فروهر: دلایل سهگانه شایعههای منتسب به صنعت غذا، مجید مروتپور: تولید سبوس تخمیری برای نخستین بار در ایران، علیرضا مروتپور: مشکل تشکلها اعتمادسازی است، مهدی خانمحمدی: نسخه آزادسازی قیمت آرد، نعمتا... بابایی: آرد یارانهای پاشنه آشیل صنعت نان، شریف نظام مافی: درآمد نفتی بر روی تمام اشتباهات اقتصادی سرپوش میگذارد، احمد فتحاللهی: قوطیسازی که مالک «سبزان» و «واتا» شد، جمال رازقی جهرمی: تهاتر بدهی دولت به تولیدکنندگان با مطالبات بانکی، مسعود توتونچیان: شایسته نیست تراز واردات کشور به صادرات بچربد، مازیار جمشیدی: سال 94 منتظر محصولات جدید «دلوسه» باشید، از آن جمله است که در کنارش بخشهای ثابتی نظیر کشاورزی پستمدرن، اپلیکیشنهای کشاورزی و صنایع غذایی، نمایشگاهها و ... مجموعه متنوعی را در 164 صفحه گرد هم آورده است.
علاقمندان جهت مطالعه منظم این نشریه میتوانند با شماره تلفنهای 66557704 تماس حاصل نمایند.
به گزارش فود پرس، در سرمقاله این شماره نشریه که با عنوان «اشکها و لبخندهای کشاورزی و صنایع غذایی» و به قلم سردبیر به رشته تحریر درآمده به بررسی آخرین وضعیت کشاورزی و صنایع غذایی در سال 93 پرداخته شده و در بخشی از آن میخوانیم که «...با صنعتی که به رغم بیثباتی بازار مواد اولیه هم از بعد کیفی و هم قیمتی، بیتوجهی به ظرفیتها، موانع متعدد صادراتی و ... باز هم در سال جاری روی نوار صعودی صادرات و ارزآوری حرکت کرد، نباید اینگونه برخورد کرد. نگذاریم بارقههای امید ایجاد شده در یک بخش قابل اعتنای اقتصاد با حاکم کردن اقتصاد دستوری وانگهای غیرمنصفانه از بین برود، بخشی که تنها صادرات یک صنف آن 5/2 برابر صنعت خودروسازی است...»
عنوان گزارش ماه این نشریه نیز «همه باغچهها گل داشتند» است که به قلم توانای یحیی امیری به رشده تحریر درآمده و به بررسی اقتصاد گل در کشور پرداخته است.
بخشهای فضولباشی، آقای دوربین نیز به بررسی مباحث کشاورزی و صنایع غذایی از زاویههای مختلف پرداخته و علیرضا صفاخو نیز در گزارشی مبسوط وقایع مختلف این بخش را به تفکیک ماههای رخداد تحلیل کرده و در نوشتاری با عنوان «سالی پرحادثه در هندسه کشاورزی» عرضه کرده است.
این شماره نوروزی «اقتصاد سبز» پر از گفتوگوهای مختلف با بزرگان صنعت غذاست؛ شاهرخ ظهیری: بازی با اعتبار صنایع غذایی، بهروز فروتن: پایان دوران باباشملبازی، علی موحد: فرصتسوزی بزرگ پشت دیوار بلند تحریم، ابوالحسن خلیلی: رمزگشایی از یک استعفا، محمد میررضوی: باور صنعتگران به اتاق بازرگانی، عباس کشاورز: تحقیقات کشاورزی متناسب با نیازها نیست، محمدرضا شافعینیا: «حقوق غذا» نداریم، مجید افلاکی: حرکت روی خط تکروی، کاوه زرگران: سلامت مردم خط قرمر من است، مجید قهرمانان: مشق نان را اشتباه نوشتهایم، محمدرضا سابقی: تابلوهایی به نام تشکل، رضا باکری: سایههای تخریبکننده پشت سر تولید، علی رومی: مدیرعامل «پگاه»: »پگاه» 18 ماهه 250 محصول جدید تولید کرد، حسین چمنی: «پالم» ظلم مسلم در حق صنعت شیر، بهمن دانایی: رکوردشکنی تولید شکر، قاسم فلاحتی: آفت بخشینگری در تنظیم بازار، پرویز جهانگیری: هزینهتراشیهای بیهوده برای تولید، جمشید مغازهای: رشد 5/12 درصدی صادرات شیرینی و شکلات، پیمان فروهر: دلایل سهگانه شایعههای منتسب به صنعت غذا، مجید مروتپور: تولید سبوس تخمیری برای نخستین بار در ایران، علیرضا مروتپور: مشکل تشکلها اعتمادسازی است، مهدی خانمحمدی: نسخه آزادسازی قیمت آرد، نعمتا... بابایی: آرد یارانهای پاشنه آشیل صنعت نان، شریف نظام مافی: درآمد نفتی بر روی تمام اشتباهات اقتصادی سرپوش میگذارد، احمد فتحاللهی: قوطیسازی که مالک «سبزان» و «واتا» شد، جمال رازقی جهرمی: تهاتر بدهی دولت به تولیدکنندگان با مطالبات بانکی، مسعود توتونچیان: شایسته نیست تراز واردات کشور به صادرات بچربد، مازیار جمشیدی: سال 94 منتظر محصولات جدید «دلوسه» باشید، از آن جمله است که در کنارش بخشهای ثابتی نظیر کشاورزی پستمدرن، اپلیکیشنهای کشاورزی و صنایع غذایی، نمایشگاهها و ... مجموعه متنوعی را در 164 صفحه گرد هم آورده است.
علاقمندان جهت مطالعه منظم این نشریه میتوانند با شماره تلفنهای 66557704 تماس حاصل نمایند.
نظر شما