رییس سازمان غذا و دارو بر ممنوع بودن استفاده از جوش شیرین در پخت نان تاکید کرد.

دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت در این باره گفت: استفاده از جوش‌شیرین نه تنها از عطر و طعم نان می‌کاهد، بلکه باعث بروز کم‌خونی، پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری‌های روده‌ای و اختلال در سیستم گوارش می‌شود. چ

وی افزود: آن چیزی که در پخت نان مشکل‌زاست، استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت آن را برای فرآوری خمیر ممنوع کرده است. به نفع کیفیت نان است که نانوایی‌ها برای فرآوری خمیر از خمیر مایع استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار باعث می‌شود که کیفیت نان افزایش یابد.

دیناروند با تاکید بر اینکه با استفاده از خمیر مایع نیازی به استفاده از جوش شیرین نیست، افزود: متاسفانه برخی از نانوایی‌ها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می‌کنند.

منبع:ایسنا
کد خبر e314a04d26da4713bd2d6ae176695c1d

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =