صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مجمع عمومی عادی اتاق مشترک ایران برزیل به منظور تعیین اعضای هیات مدیره برگزار شد و نمایندگان صنایع غذایی تمامی کرسی های هیات مدیره را در اختیار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، عصر امروز اعضای اتاق مشترک ایران و برزیل اولین مجمع عمومی خود را به منظور تایید اساسنامه و تعیین اعضاء هیات مدیره برگزار کردند و افراد زیر پس از شمارش آراء به عنوان اعضای هیات مدیره برگزیده شدند:

اعضای هیات مدیره:
مسلم ناصری – افق سعید
فرهاد آگاهی  -کشت و صنعت نارتاک ساوه
بهزاد درخور- مهیا پروتئین
کاوه زرگران – زرباختر آسیا
محسن امینی – فرهیختگان زرنام
مهدی جهانبانی - توسعه تجارت نور ابرار
حسن مهربانی یگانه  - کلهردانه جنوب

اعضای علی البدل هیات مدیره:
سید فخرالدین عامریان – بازرگانی دشت بهشت آریا
علی جابریان همدانی – توسعه و ابتکار نور البرز

بازرس:
غلام عباس سمیعی – ارمغان تجارت آریا

بازرس علی البدل:
رمضان خلج


کد خبر f3f92f8fcdbd41a6996c04541f4dce29

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =