صنایع غذایی> طبق اعلام سازمان ملی استاندارد، انواع سس‌های سالاد مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد است و باید در ظروف نو، سالم، تمیز و غیرقابل نفوذ بسته‌بندی شوند.

این فرآورده ها باید به نحوی بسته بندی شود که از نفوذ هوا و مواد خارجی به داخل آن جلوگیری شود و هیچ گونه دخل و تصرف، دست خوردگی و مبادله هوا در آن امکان پذیر نباشد، به این منظور باید از غلاف، سیل، پولک و پلمب و همانند آنها استفاده کرد.

طبق اعلام سازمان ملی استادارد، علاوه بر این وزن خالص هر بسته برای مصارف خانوار تا دو کیلوگرم و برای مصارف عمومی یا مراکز عمده مصرف تا ۱۰ کیلوگرم مجاز است. همچنین درج نکاتی از جمله نام و نوع فرآورده، تاریخ تولید و انقضاء قابلیت مصرف، نام مواد متشکله، توجه به عبارت در دمای یخچال نگهداری شود، فقط برای مصارف عمومی و یا مراکز عمده مصرف، از خرید و استفاده در منزل به دلیل حجم زیاد فرآورده و امکان فساد تا پایان استفاده، جدا خوداری کنید، روی بسته‌بندی این محصولات الزامی است.

همچنین توصیه می شود برای سالم بودن فرآورده تا پایان زمان مصرف از وزن خالص تا دو کیلوگرم استفاده و هنگام خرید و مصرف حتما در یخچال نگهداری شود.

منبع:ایسنا
کد خبر 04ccb4979eaf4fd6abf3eec380dc39d6

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عبدالله راستگو ۰۰:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۹
    0 0
    چه استاندارد جامعی است ،احتمالا یا استاندارد کار خود را بدرستی انجام نمیدهد و یا ......همه میدانیم شرکت مهرام یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سسهای سالاد است،سس گوجه (در بسته بندی عروسکی)تولید شده در این شرکت فاقد سیل در درب میباشد و بدتر اینکه شدیدا نفوذ پذیری نسبت به هوا دارد .حال اگر از کارشناسان اداره محترم استاندارد کسی این مطلب را میخواند لطفا توضیحی ارائه نماید