مواد غذایی> اقتصاد غذا - نخستین نمایشگاه تخصصی فرآورده‌های غذایی آماده، نیمه‌آماده، کیترینگ، ماشین‌آلات و صنایع وابسته (ایران فودکس) صبح امروز در محل دائمی نمایشگا‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، سید زین‌العابدین هاشمی، مدیرعامل شرکت مشکات تجارت یاس (مجری نمایشگاه) و مدیر نخستین نمایشگاه «ایران فودکس» در حاشیه این نمایشگاه و در جمع خبرنگاران «ایران فودکس» را تنها نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی درتهران دانست که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و خاطرنشان کرد: نمایشگاه اگروفود یکی از بزرگترین نمایشگاه های کشور است اما در آن نمایشگاه، کشاورزی در کنار صنعت غذا می باشد اما محوریت نمایشگاه «ایران فودکس» موضوع غذا  با تمرکز بر غذاهای آماده، نیمه آماده و کیترینگ است.
وی با اشاره به تغییر سبک زندگی و تمایل مردم به استفاده از غذای های آماده و کیترینگ گفت: مردم در ایران تمایل زیادی برای استفاده از غذاهای آماده، نیمه آماده و کیترینگ ها دارند اما متاسفانه به دلیل نبود آشنایی لازم با شیوه آماده سازی و تولید این غذا ها و همچنین نحوه صرف آنها همیشه ابهاماتی برای مردم در این زمینه وجود دارد.
هاشمی افزود: یکی از برنامه های آتی این نمایشگاه آشنایی مردم با فرآیند تولید، بسته بندی و عرضه غذاهای آماده و نیمه آماده است تا  ضمن فرهنگ سازی در این زمینه مردم با اطمینیان بیشتری از محصولات غذایی استفاده کنند.
مدیر نخستین نمایشگاه «ایران فودکس» در خصوص ترکیب  شرکتهای حاضر در نخستین نمایشگاه  ایران فودکس گفت: تولیدکنندگان انواع افزودنی، فرآورده‌های تقطیری صنایع غذایی، تولیدکنندگان انواع مواد همراه با سرو غذا، تولیدکنندگان غذاهای میان وعده، تولیدکنندگان انواع چاشنی‌های مواد غذایی، تولیدکنندگان روغن‌های خوراکی و تولیدکنندگان و فرآوری‌کنندگان میوه و سبزیجات و تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی در زمره گروه‌های کالایی حاضر در این نمایشگاه به شمار می‌روند.
وی افزود: تولیدکنندگان انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم، فست فودها، کیترینگ فرودگاه‌ها و مجتمع‌‌های تولیدی، آشپزخانه‌ها، فرآورده‌های آماده و نیمه آماده دام و طیور و آبزیان، انواع کنسروها، کمپوت‌ها، مرباجات، تولیدکنندگان غذاهای سرد، تولیدکنندگان انواع ماشین‌آلات پخت غذا، تولیدکنندگان ماشین‌آلات بسته‌بندی صنایع غذایی، تولیدکنندگان انواع دستگاه‌های برودتی و نگهداری غذا، تولیدکنندگان انواع ظروف غذا، ماشین‌آلات لیبل و تاریخ زن، دستگاه‌های فرآوری غذا و… نیز در این نمایشگاه امکان حضور خواهند داشت.
هاشمی برگزاری همایش، کارگاه‌های آموزشی و حضور هیأت‌‌های خارجی و کنکور آشپزی را از جمله برنامه‌های جانبی نخستین نمایشگاه «ایران فودکس» برشمرد و خاطرنشان کرد: دوره آموزشی آشنایی با حقوق کسب و کار ویژه فعالان مراکز خدمات غذایی و پذیرایی، اقامتی و تفریحی، گردشگری مناسب جهت داوری و حکمیت بین طرفیت دعوی و همکاری به‌عنوان کارشناسی مشاور محاکم قضایی، برگزاری نشست تجاری میان خریداران و تأمین کنندگان مطرح صنعت کیترینگ و اعضای دفاتر دولتی ایران و دیگر کشورها از جمله برنامه‌های جانبی این نمایشگاه به‌شمار می‌رود.

کد خبر 07719e68328a4b3bb5eccc202d862d21

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =