روی از عناصر ریز مغذیی است که در تمام دورانهای زندگی نقش مهمی در سلامت بدن ایفا می کند .از آنجایی که کمبود روی یک مشکل جهانی رو به رشد می باشد و مطالعات انجام شده در سالهای اخیر حاکی از آن است که این کمبود بخصوص از شیوع قابل ملاحظه ای برخوردار است و عوارض ناشی از کمبود روی بعضا" غیر قابل جبران است ، غنی سازی با روی امری ضروری به نظر می رسد.
غلات نقش مهمی در تامین بخش عمده کالری روزانه دیافتی دارند اما از لحاظ روی فقیر می باشند . میزان روی در دانه کامل گندم در کشورهای مختلف بین 2 تا 5/3 میلی گرم در 100 گرم می باشد که بسیار کمتر از نیاز روزانه است ( میزان مجاز روزانه بین 9 تا 11 میلی گرم توصیه شده است ) ، بخصوص برای آن گروه از مصرف کنندگانی که غلات سهم بالایی از رژیم غذایی آن ها را تشکیل می دهد .
طی فرآیند آسیابانی گندم ، بخش های غنی از روی حذف شده و همین امر منجر به کاهش قابل توجهی در میزان روی آردهای سفید تصفیه شده می گردد. بدین ترتیب مصرف زیاد فرآورده های تهیه شده از آرد های سفید ممکن است منجر به ایجاد کمبود روی در فرد شود. توجه به برنامه غذایی و مصرف غذاهای حاوی روی برای تامین نیاز روزانه، مهمترین راه پیشگیری از کمبود روی است. به همین دلیل از میان اقدامات انجام شده به منظور جلوگیری از عوارض ناشی از کمبود روی، غنی سازی مواد غذایی در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بهترین منبع روی، گوشت قرمز، مرغ و همچنین لبنیات، حبوبات ، مغزها و غلات با سبوس یا جوانه زده می بلشند.
شرکت تولیدی تک ماکارون ، تولید محصولات فراسودمند (از جمله محصولات غنی شده حاوی روی) را با هدف ارتقا سلامت و کاهش بیماری ، در دستور کار خودقرار داده و هم اکنون این محصولات با قیمت مناسب و کیفیت بالا در دسترس عموم قرار دارد .
خواص مفید روی :
• تاثیر بر یادگیری حافظه
• بهبود زخم های بدن
• جلوگیری از پیرچشمی
• ضروری برای رشد مناسب
• کمک به افزایش قد و رشد مو
• کمک به تنظیم عملکرد سیستم ایمنی
• موثر در عمل هورمون تیروئیدی
• کمبود وی در خون باعث کاهش انسولین می شود
• یکی از عناصر مهم در جلوگیری از پوکی استخوان
• ضروری برای تولید شکل فعال ویتامین A در رنگدانه های بینایی
• درمان سرماخوردگی (در مدت مبتلا به سرما خوردگی ، سطح روی بدن تا 40% کاهش می یابد)
ما به سلامتی شما می اندیشیم . . .
غلات نقش مهمی در تامین بخش عمده کالری روزانه دیافتی دارند اما از لحاظ روی فقیر می باشند . میزان روی در دانه کامل گندم در کشورهای مختلف بین 2 تا 5/3 میلی گرم در 100 گرم می باشد که بسیار کمتر از نیاز روزانه است ( میزان مجاز روزانه بین 9 تا 11 میلی گرم توصیه شده است ) ، بخصوص برای آن گروه از مصرف کنندگانی که غلات سهم بالایی از رژیم غذایی آن ها را تشکیل می دهد .
طی فرآیند آسیابانی گندم ، بخش های غنی از روی حذف شده و همین امر منجر به کاهش قابل توجهی در میزان روی آردهای سفید تصفیه شده می گردد. بدین ترتیب مصرف زیاد فرآورده های تهیه شده از آرد های سفید ممکن است منجر به ایجاد کمبود روی در فرد شود. توجه به برنامه غذایی و مصرف غذاهای حاوی روی برای تامین نیاز روزانه، مهمترین راه پیشگیری از کمبود روی است. به همین دلیل از میان اقدامات انجام شده به منظور جلوگیری از عوارض ناشی از کمبود روی، غنی سازی مواد غذایی در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بهترین منبع روی، گوشت قرمز، مرغ و همچنین لبنیات، حبوبات ، مغزها و غلات با سبوس یا جوانه زده می بلشند.
شرکت تولیدی تک ماکارون ، تولید محصولات فراسودمند (از جمله محصولات غنی شده حاوی روی) را با هدف ارتقا سلامت و کاهش بیماری ، در دستور کار خودقرار داده و هم اکنون این محصولات با قیمت مناسب و کیفیت بالا در دسترس عموم قرار دارد .
خواص مفید روی :
• تاثیر بر یادگیری حافظه
• بهبود زخم های بدن
• جلوگیری از پیرچشمی
• ضروری برای رشد مناسب
• کمک به افزایش قد و رشد مو
• کمک به تنظیم عملکرد سیستم ایمنی
• موثر در عمل هورمون تیروئیدی
• کمبود وی در خون باعث کاهش انسولین می شود
• یکی از عناصر مهم در جلوگیری از پوکی استخوان
• ضروری برای تولید شکل فعال ویتامین A در رنگدانه های بینایی
• درمان سرماخوردگی (در مدت مبتلا به سرما خوردگی ، سطح روی بدن تا 40% کاهش می یابد)
ما به سلامتی شما می اندیشیم . . .
نظر شما