مواد غذایی> اقتصاد غذا - مازندران امسال گرامیداشت "روز جهانی شیر" را در طول یک هفته برگزار می کند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، بهرام حسین زاده، دبیر برگزاری جشن روز جهانی شیر مازندران اعلام کرد: "انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران" برای چهارمین سال پیاپی و همزمان با روز جهانی شیر (اول ژوئن-11 خرداد) و با هدف توسعه مصرف شیر و لبنیات و آگاهی هر چه بیشتر مصرف کنندگان، اقدام به برگزاری جشن "روز جهانی شیر" در سطح استان مازندران و با تمرکز بر دو شهر آمل و ساری خواهد کرد. این عضو انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران ضمن تاکید بر اهمیت مصرف شیر و لبنیات و تاثیر مستقیم آن بر سلامت جامعه، اهم برنامه های این تشکل برای بزرگداشت این روز جهانی را تشریح کرد.
وی برگزاری جشن در پارکها، نمایشهای خیابانی، نقاشی و مسابقه برای کودکان و خانواده ها، توزیع متون آموزشی و ترویجی، ایستگاه های سلامت با حضور کارشناسان و متخصصین تغذیه و صنعت لبنیات، برنامه خبری و ترویجی در صدا و سیما، مطبوعات و شبکه های اجتماعی، بنرهای شهری، پذیرایی با لبنیات در ایستگاه ها، تزئین اتوبوسهای شرکتی و شهری با مضمون مصرف لبنیات را از جمله برنامه های امسال معرفی کرد. حسین زاده مهمترین تغییر اجرایی برنامه امسال را مدت برگزاری آن عنوان کرد که از یک روز به یک هفته افزایش پیدا کرده است.
نظر شما