صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در مراسم روز جهانی غذا «نان سحر» نشان ایمنی و سلامت برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو دریافت کرد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، شرکت نان سحر در راستای سیاست تولید محصولات سلامت محور اقدام به تولید نان حجیم و نیمه حجیم جو حاوی 50 درصد آرد جو، 10 درصد سبوس تخمیری که فاقد نمک، شکر و روغن در فرمولاسیون می باشد ، نمود. از اینرو در شانزدهمین سال همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت و گرامیداشت روز جهانی غذا که با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ارشد کشوری و دست اندر کاران حوزه سلامت و صاحبان صنایع در روز 23 مهرماه سال جاری و در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، مفتخر به دریافت نشان ایمنی و سلامت و لوح سپاس برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو گردید.
بر این اساس مهدی خان محمدی مدیر عامل گروه صنعتی نان سحر این موفقيت ارزشمند را به همکاران عزیز شرکت تبريک عرض نموده و خاطر نشان کردند که اميدواریم با تلاش هاي روزافزون در این عرصه ، موجبات نوآوری و ارتقاء کیفیت محصولات شرکت نان سحر را براي مشتریان محترم این برند به ارمغان آوریم.
نظر شما