صنايع غذايي - اقتصاد غذا - دومین جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین با انتخاب رييس و دبير به كار خود پايان داد.
به گزارش پايگاه خبري اقتصاد غذا «فود پرس»، در دومين جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین حسن محمد علیزاده با اکثریت آرا به عنوان رئیس و نفیسه عبادی به عنوان دبیر این شورا انتخاب شدند.
بنا بر اين گزارش اين شورا به منظور ارتقاء و بهبود مستمر ایمنی و کیفیت کره گیاهی (مارگارین) و مینارین به منظور تآمین و تضمین سلامت مصرف کنند گان و ارائه راهکارهای اجرائی به سیاست گذاران در حوزه سلامت ، کیفیت و استاندارد سازی تشكيل شده است.
گفتني است تركيب اعضاي ايرن شورا متشكل از رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کره گیاهی (مارگارین)، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی مینارین، نماینده / نمایندگان اداره کل نظارت بر اجرای استاندارد – سازمان ملی استاندارد ایران، نماینده / نمایندگان پژوهشکده غذایی و کشاورزی سازمان ملی استاندارد، نماینده / نمایندگان معاونت غذای سازمان غذا و دارو، نماینده / نمایندگان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، نماینده / نمایندگان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، نماینده / نمایندگان آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، اساتید دانشگاه (عندالزوم ) و نمایندگان صنایع مرتبط (عندالزوم )، دبیر انجمن کره گیاهی، دبیر انجمن مینارین و نماینده انجمن روغن نباتی مي باشد.
به گزارش پايگاه خبري اقتصاد غذا «فود پرس»، در دومين جلسه شورای برنامه ریزی و بهبود کیفیت و ایمنی انجمن های کره گیاهی و مینارین حسن محمد علیزاده با اکثریت آرا به عنوان رئیس و نفیسه عبادی به عنوان دبیر این شورا انتخاب شدند.
بنا بر اين گزارش اين شورا به منظور ارتقاء و بهبود مستمر ایمنی و کیفیت کره گیاهی (مارگارین) و مینارین به منظور تآمین و تضمین سلامت مصرف کنند گان و ارائه راهکارهای اجرائی به سیاست گذاران در حوزه سلامت ، کیفیت و استاندارد سازی تشكيل شده است.
گفتني است تركيب اعضاي ايرن شورا متشكل از رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کره گیاهی (مارگارین)، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی مینارین، نماینده / نمایندگان اداره کل نظارت بر اجرای استاندارد – سازمان ملی استاندارد ایران، نماینده / نمایندگان پژوهشکده غذایی و کشاورزی سازمان ملی استاندارد، نماینده / نمایندگان معاونت غذای سازمان غذا و دارو، نماینده / نمایندگان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، نماینده / نمایندگان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، نماینده / نمایندگان آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، اساتید دانشگاه (عندالزوم ) و نمایندگان صنایع مرتبط (عندالزوم )، دبیر انجمن کره گیاهی، دبیر انجمن مینارین و نماینده انجمن روغن نباتی مي باشد.
نظر شما