طراحی و تولید ماده کریستال کننده به انقلابی نوین در صنعت روغن نباتی منجر شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، مهندس سید کاظم حسینی ،مشاور تحقیقاتی شرکت تولیدی - صنعتی نهان گل و طراح این محصول گفت: در تمام محصولات از جمله روغن های نیمه جامد ،شیرینی و شکلات ،انواع کره های گیاهی اعم از صبحانه ، آشپزی و پخت و پز، سرخ کردنی و مایع ،این ماده نقش کلیدی و تعیین کننده ای در شکل کریستالی و یکنواختی آنها ایفا می کند.

وی با تاکید بر این که ماده کریستال کننده، درحذف و تعدیل بعضی از فرایندهای روغن نباتی نیز تاثیر بسزایی دارد،افزود:روش تحقیق و ساخت انبوه این محصول، کاملا منحصر بفرد بوده و تاکنون در هیچ کشوری در جهان از این روش استفاده نشده است.

حسینی خاطرنشان کرد: علاوه بر مزایای فوق، این محصول می تواند دست آوردهای تغذیه ای بسیاری داشته باشد که ازآن جمله می توان از تولید محصولات با اسیدهای چرب اشباع پایین و اسیدهای چرب ترانس درحد صفرنام برد .

کد خبر 23122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • قاسمی ۰۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    0 2
    خسته نباشید تبریک می گم می تونید کد ثبت اختراع را بگویید و یا لینک ثبت این اختراع را برای من بگذارید ؟
  • کاویان ۲۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    0 1
    با سلام وتبریک اگر ممکنه اطلاعات بیشتری در خصوص کریستاله شدن میخواهم. آیا میشود روغن جامد را مایع کرد؟