هیات امنا نه تنها استقلال تشکل ها را زیر سوال نمی برد، بلکه نقش حمایتی نیز از آنها خواهد داشت.
شاهرخ ظهیری، رییس کارگروه صنایع غذایی اتاق ایران که چندی پیش پیشنهاد تشکیل هیات امنای صنایع غذایی را مطرح کرد و مورد توجه فعالان این بخش قرار گرفت، به دنبال ابراز چند نظر مخالف این طرح در گفت و گو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: در هیات امنای صنایع غذایی همه تشکل ها فعالیت خود را به طور مستقیم انجام خواهند داد و یک قدرت فرماندهی بالای فراصنعتی در کنار آنها خواهد بود.
وی با یادآوری اینکه از 40 سال پیش در تاسیس سندیکای صنایع کنسرو به عنوان نخستین تشکل این بخش فعالیت داشته، متذکر شد: با اجتماع تشکل ها قدرت چانه زنی در مراجع دولتی افزایش خواهد یافت.
رییس کارگروه صنایع غذایی اتاق ایران خاطرنشان ساخت: اگر تشکل ها قدر خود را بدانند و منافع جمعی را به منافع فردی ترجیح دهند بسیاری از مسایل مرتفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه اعضای فراکسیون صنایع غذایی مجلس از تشکیل هیات امنای صنایع غذایی استقبال کرده اند، گفت: در موضوعی نظیر ضرورت معافیت صنایع غذایی از مالیات بر ازرش افزوده مانند اکثر کشورهای پیشرفته اگر یک انجمنی مساله را پیگیری کند، کاری از پیش نخواهد برد، اما کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی و یا تشکلی فراگیرتر به موفقیت بیشتری دست خواهد یافت.
ظهیری با بیان اینکه کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی از جمله موفق ترین تشکل های صنفی بخش به شمار می رود تاکید کرد: حتی این تشکل نیز در مقابله با فشارهای سازمان حمایت برای افزایش نیافتن غیر منطقی قیمت ها کاری از پیش نبرد و نیاز به مجمعی فراگیرتر برای حمایت از آن ها به چشم می خورد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با توجه به جایگاهی که در اتاق بازرگانی دارد بتواند با کمک تشکل های صنعت غذا این هیات امنا را تشکیل دهند تا یاور تشکل های صنایع غذایی باشد.
منبع: اقتصاد سبز
کد خبر 23346
نظر شما